FØDSELSDAGS FEST

Lørdag den 20. april afholder lokalforeningen i samarbejde med Café Langebro fælles fødselsdags fest. I april måned er det 10 år siden at Uno Friis Gall og Bent Jønson stak hovederne sammen og startede Lokalforening Amager. Sidenhen er det gået over stok og sten med ca. 100 afholdte arrangementer.

På selve dagen starter vi kl. 14:00 hvor lokalformand Jacob Bille Johansen vil byde velkommen og slå det første fad af vores egen Ama'r Amber an. Øllet er blevet brygget specielt til lejligheden på Amager Bryghus (hvor ellers!!) af medlemmer af lokalafdelingen og de glade drenge på bryghuset.

Dernæst vil SFs medlem af Borgerrepræsentationen Bjarne Fey og medlem af Folketinget for Venstre, Martin Geertsen, causerer på politisk vis over temaet 'Amagers ølrejse gennem 10 år'. De to lokale politiske modstandere har et godt og personligt forhold, ikke mindst ølmæssigt.

Som det sidste indslag har vi den store ære at præsentere de på Amager verdensberømte Pingholms Disciple som vil underholde med deres specielle blanding af rock, pop og dansktop tilsat en god del galskab. Det skal nok blive en munter eftermiddag på Langebro.

Udover øllet som naturligvis er i centrum vil der også være mulighed for lidt fast føde som Allan Bo fra Copenhagen Catering står for. For de rigtigt sultne vil Lasses Pølser også være til stede.

Der vil efterfølgende være mulighed for medlemmer af Danske Ølentusiaster at købe dette unikke bryg til en pris af 300.- kr. (normalpris 360.- kr.) for en kasse med 12 stk. Hvordan det skal organiseres følger der information om senere.

Så kig forbi Café Langebro lørdag den 20. april kl. 14-16 så gi´r vi en øl og en bid brød.

Vel mødt og højt forårsskum

Lokalafdeling Amager & Café Langebro

 

TID & STED

TID:

Lørdag den 20. april 2013

kl. 14-16

STED:

Café Langebro,

Islandsbrygge 1 B

Lokalformand Jacob Bille Johansen (tv.) og kasserer Flemming Schwartz ved brygkedlen på Amager Bryghus, mens Ama'r Amber simrer.