ØLLETS DAG PÅ AMAGER

 

ÅBNE SJÆLLANDSKE MESTERSKABER I HÅNDBRYG

26. oktober 2013 kl. 11 – 17, i Støberihallen, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød – (det ligger lige ved Slotsarkaderne)

Arrangementet er åbent for gæster og håndbryggere fra hele landet, bryggere skal bare præsentere øllet selv - eller få en anden til det.

Bryggere skal sende en mail til SMhandbryg@godmail.dk og forhåndstilmelde sig, senere får de så tilsendt et skema, til at oplyse hvilke bryg de kommer med, hvor megen elektricitet der er behov for. Der er mulighed for at tilmelde øl både på flaske og fad.

Hver brygger får sin egen stade/bord og kan sælge smagsprøver á 5 kr. til gæsterne. De autoriserede dommere er fra Dommerforeningen samt prof. bryggere. Vi håber på mange gæster, så vi i fællesskab kan finde Sjællands bedste øl!

Der dystes i 2 grupper: gæsternes vindere og dommernes vindere. Hver gruppe har 2 vindere 0-5,9 % samt 6 % og derover Det vil sige der er 4 vindere! Arrangementet kommer på skift til at cirkulere i de forskellige Regioner på Sjælland fremover. For gæster er det nemt at komme til Sjællandsmesterskaberne:

Tog: S-toget fra Køge til Hillerød station hver 10. minut, Gribskovbanen til Hillerød station hver ½ time, Lille Nord til Hillerød station hver ½ time. Bus: mange busser bl.a. Bus 600 fra Hundige/Solrød til Hillerød station Bil: Parkering i nærheden (husk en chauffør ;-)

Regionsformand Charlotte Vibeke Petersen; mail: charlotte.petersen@ale.dk

TID & STED

Lørdag den 7. september

kl. 12:00-18:00

Café Langebro,

Islands Brygge 1B