HJEMMEBRYG HOS FORMANDEN
Urtsining i hjemmebryggeriet, Svinget 8

Vi skal holde en hjemmebryggerdag inden længe og på denne dag vil det, i al beskedenhed, være mig der lægger hus til. Vi skal denne dag brygge øl, og jeg har besluttet vi gentager succesen fra jubilæet sidste år og skal derfor brygge Ama’r amber, i mit lille bryggers. 

Jeg er så godt som selvforsynende med øl og drikker kun fremmed øl når jeg får det i gave eller er ude. Derfor har jeg i lang tid haft lyst til at lægge hus til et sådant arrangement også fordi jeg ved, der er en masse mennesker på øen der går og pusler lidt med denne herlige hobby.  Omvendt vil jeg også vise, hvor let det kan gøres til dem der måtte overveje at begynde.

Jeg vil derfor opfordre fremmødte hjemmebryggere til at have noget hjemmebryg med så vi alle bidrager med noget forskelligt og får udvekslet lidt opskrifter og anden faglig snak – alt imens mens vi laver endnu mere øl! 

Det er selvfølgelig allerbedst, hvis man bidrager med sit eget hjemmebryg eller fremmed hjemmebryg eller, alternativt noget andet mikro-brygget øl eller bare din personlige favorit og det vil være betalingen for denne dag. Mængden man medbringer, skal selvfølgelig bare være sådan 20-25 mennesker kan få ca. 1 dl hver. Du kan komme og aflevere det i ugen op til, så det kan stå og stabilisere sig inden det skal serveres.

Foreningen skal nok sørge for lidt let at spise og nogle passende smageglas, så det kan gå ordentligt for sig.

Formålet med dette arrangement, udover at smage på nogle virkelige rariteter, er også at præsentere hjemmeproduktion af øl som noget der IKKE kræver adskillige tusindvis af kroner, men som noget der er til at gå til for relativt få midler. Bevares der er da nogle opstartsomkostninger, men det er også for at vise det heller ikke er mere besværligt end som så for på den måde at friste flere til at prøve kræfter med det. Det er og skal være et arrangement for alle – også selvom man ikke har præsteret noget hjemmebryg endnu!

Jacob Bille Carlsen

Lokalformand DØE Amager

 

Max deltager antal: 20-25 personer

 

Prisen for deltagelse er 50.- kr. pr. hoved som dækker indkøb af sandwich, så vi også får lidt fast føde.

Medbring 3 liter øl (helst hjemmebryg – ellers bare din personlige favorit)

Tilmelding på konto 2130-6880268773. Husk navn og medlemsnummer på overførslen.

TID & STED

TID:

Lørdag d. 15. marts kl. 11:00

STED:

Jacob Bille Carlsen

Svinget 8, 4th,

2300 København S

PRIS:

50 kr. 

Kommende arrangementer

24. marts 2014 Kl. 19:00

Besøg og ølsmagning på The Shamrock Inn

Læs mere . . .