ØLBANKO 2015

10 års jubilæums show - øl-banko med højt skum!

Lørdag den 7. november holder Lokalafdeling Amager det årlige øl-banko - og denne gang er det helt særligt, i det vi i år fejrer 10 års jubilæum.  Arrangementet løber af staben i Prismen, Holmbladsgade 71. Dørene - og dermed baren - åbnes klokken 18 - og brikkerne lægges på pladerne fra klokken 19.00.
Der spilles otte almindelige spil - samt et antal af de såkaldte Jens Dam-spil. Forklaring på dette følger - men tro os, det er hylende morsomt.
Med præmiesummer i omegnen af kr. 10.000, i øl-relateret merchandise  og præmier, er der basis for at hive endog rigtigt godt med gods hjem, men det vigtigste er som i anden sport, at være med - og at drikke noget dejligt øl dertil.
Baren vil være særdeles velassorteret i fad-øl, ligesom der vil kunne købes vin og vand. Kaffesøstre må hjertens gerne selv medbringe termokander - og kom nu kaffe i hjemmefra. Vi advarer imod at man i den anledning kan blive udsat for godmodig mobning, i det tonen, især fra vore to værter, Chris Thorvald og Uno (det er faktisk det nyvalgte lokalformandskab), vil være endog temmelig folkelig - formentligt ud over grænsen for det løsslupne. Der må med andre ord både synges småsjofle sange, råbes af gæsterne og siges uterlige vittigheder fra scenen. Og det forventes at publikum deltager  aktivt i at svare igen i gro.... sjoveste stil.
Billetter til deltagelse i øl-bankoet købes via https://billetto.dk/da/oelbanko-amager. Prisen pr. deltager er kr. 100 + gebyr (kr. 8.00, i alt kr. 108). Denne pris gælder både medlemmer og gæster. Der er sat 90 billetter til salg via Billetto - så man opfordres til at handle hurtigt.
Eventuelt tilbageværende billetter sælges i døren - men forvent ikke at der er mange rester tilbage...

Læs mere om øl-bankoet på vor hjemmeside.

Højt skum

Uno Friis Gall

VIGTIGT: På årsmødet efterlyste medlemmer uden for arrangementskomitéen muligheden for at give en hjælpende hånd. Det tager vi meget gerne imod. Hvis du har lyst til at hjælpe før og/eller efter øl-bankoet, send da en mail til lokalafdeling-amager@remove-this.hotmail.com
 
 

TID OG STED

Ølbanko 2015 afholdes lørdag 7. november i Prismen,

Holmbladsgade 71, indgang fra Prags Boulevard

Dørene og baren åbnes kl. 18:00 og første spil er kl. 19:00