NYHEDSBREV 1 - 2016

Et lille nyhedsbrev fra din lokalafdeling, hvor du kan læse om:

- Nytårskur 9. januar
- Møde i arrangementskomiteen
- Frivillige til Amagerbro Ølfest søges
- Hvad laver naboerne i nærmeste fremtid?

Lørdag den 9. Januar afholder vi i Lokalafdeling Amager vor efterhånden traditionelle nytårskur.
Nytårskuren forgår i år på Amager Ølhus, der som bekendt ligger i Holmbladsgade, på hjørnet af Ålandsgade, hvor lokalafdelingen i tidsrummet 16-18 vil være vært for et glas øl eller to.
Meningen er at vi mødes i det hyggelige ølhus og blot nyder hinandens gode selskab, samtidig med at vi ønsker hinanden et godt og lykkebringende nytår. Der er altså ikke det store i arrangementet, andet end den hygge som vi skaber sammen med os selv og de øvrige gæster i Amager Ølhus.
Der er ingen tilmelding til arrangementet, medlemmerne dukker blot op som det passer for den enkelte i lørdagens program. Vi skal dog bede medlemmerne om at medbringe medlemskortet til Danske Ølentusiaster, da lokalafdelingen naturligvis kun udskænker øl til vore medlemmer.
Nogen vil så spørge: "kan jeg ikke tage min kammerat med, selvom han - eller hun - ikke er medlem?"
Jo, venner er velkomne i vore kreds, men hvis de ikke er medlem af Danske Ølentusiaster, må de altså selv betale for deres øl. Men vi lover, at vi har indmeldelsesblanketter med, så hvad de ikke er, kan de blive.
Klokken 18.00 lukker lokalafdelingen for hanerne, men det er jo ikke ensbetydende med at Ølhuset lukker ned for aftenen, så vi anbefaler naturligvis at man bliver hængende og fortsat nyder hinandens selskab.

Møde i arrangementskomitéen 14. januar - foreslag modtages.
Arrangementskomitéen træder sammen torsdag den 14. januar, hvor vi vil planlægge de aktiviteter vi skal gennemføre i 2016. Mødet er ikke åbent for medlemmer udenfor arrangementskomitéen, men som medlem kan du alligevel få indflydelse. Hvis du har foreslag til arrangementer, som du mener lokalafdelingen kunne tage op, kan du fremsende en mail til os på lokalafdeling-amager@remove-this.hotmail.com.
Vi regner med at have en arrangementskalender klar umiddelbart efter mødet i komitéen - men at vi på det tidspunkt udgiver en arrangementsliste, er jo ikke ensbetydende med at der ikke kan komme yderligere til i løbet af året. Så selvom du ikke når at få dit forslag med til mødet den 14., så betyder det ikke, at vi ikke vil høre fra dig.

Vi skal bruge frivillige til Amagerbro Ølfest 11. & 12. marts.
Lokalafdeling Amager er gået i samarbejde med Prismen om at stable Amagerbro Ølfest på benene. Arrangementet løber af stablen 11. og 12. marts - naturligvis i Prismen i Holmbladsgade. I øjeblikket er vi ved at "skrabe udstillerne sammen", men der er også en masse andet praktisk som vi skal have kigget på. Et af de vigtigste punkter er bemandingen af vor egen bod, hvorfra indmeldelser og materialer fra Danske Ølentusiaster samt smageglas skal uddeles.
Vi skal bruge tre hold til pasning af boden. Et til fredag aften og to til lørdag, hhv. middag og aften. En "vagt" er på fire timer, i det vore seancer er på fire netop timer.
Foruden udeling af smageglas og foreningens materialer, arbejder vi på at vi får tre fadøls haner i vores bod, hvor vi vil have tre tjekkiske kvalitetsøl. Så vi tør godt love at der bliver travlt i vores bod - og vi tør også godt love, at det bliver hyldende morsomt. Og mon ikke at halsene også bliver skyllet godt og grundigt.
Interesserede kan sende en mail til lokalafdeling-amager@remove-this.hotmail.com - eller ringe til undertegnede lokalformand på 25132651. Bemærk dog at jeg er bortrejst 2.-6. januar.

Hvad laver naboerne?
Stærkt inspireret af - for nu ikke at sige direkte plagieret fra - Lokalafdeling København, har vi valgt at indføre en rubrik i vort nyhedsbrev, hvor vi kort fortæller om hvad vore naboafdelinger i Danske Ølentusiaster har af spændende arrangementer i den nærmeste fremtid. Vi vælger at lægge et link til lokalafdelingernes egne nyhedsbreve - og så kan i jo lade jer inspirere herfra.
For god uordens skyld gør vi opmærksom på, at Lokalafdeling Amager blot er formidler af viden om nedenstående arrangementer. Vi har intet med det at gøre rent arrangementsmæssigt.
Første anbefaling er netop Lokalafdeling Københavns tur til Flying Couch den 11. januar.
Læs mere om arrangementet i Lokalafdeling Københavns nyhedsbrev her: http://www.ale.dk/index.php?id=16226
Dertil vil vi gerne anbefale Lokalafdeling Frederiksbergs arrangement Alkotrappen den 18. januar:
Læs mere på Lokalafdeling Frederiksbergs hjemmeside her: http://www.ale.dk/index.php?id=11494

Nok for denne gang.

Højt skum

Uno Friis Gall

Lokalformand, Danske Ølentusiaster, Amager

TID OG STED

NYTÅRSKUR

Lørdag den 9. januar 2016

kl. 16-18

Amager Ølhus

Holmbladsgade 22

2300 København S