NYHEDSBREV 13-2016

Kære ølvenner
Lidt kort nyt fra Lokalafdeling Amager, hvor du kan læse om:
- Ny bestyrelse på årsmødet
- Bankospillet – få billetter
- Køb vore smageglas

Ny bestyrelse på årsmødet
På årsmødet 28. september, der blev afholdt på Allé Kroen, blev der valgt en ny bestyrelse, der i det kommende år skal varetage Lokalafdeling Amagers Interesser.
Der vil på senere tidspunkt, når refarant Chris Thorvald Christensen har gjort dette færdigt, blive udsendt et referat af årsmødet, men indtil da, kan vi i hovedtræk fortælle følgende:
Vi var 16 deltagere til årsmødet, hvilket i særklasse er det laveste antal deltagere vi nogensinde har haft. Fra den afgående bestyrelses side filosoferede vi lidt over den: er det fordi alting i Lokalafdeling Amager fungerer så hylende godt, at medlemmerne ikke mener at det er nødvendigt at ændre noget, eller er det fordi medlemmerne har mistet interessen?
Vi tillod os at undlade at konkludere, og vi lader den også hænge her mellem linjerne.
Vi kan blot konstatere, at noget, især omkring de almindelige medlemsmøder, har i hvert tilfælde ikke virket optimalt i det forgangne år – og det kan den ny bestyrelse så tage fat på.
Følgende bestyrelse blev sammensat på årsmødet:

- Formand: Uno Friis Gall, Tårnby
- Næstformand: Søren Nielsen, Tårnby
- Kasserer: Flemming Schwartz, Sundby

Bestyrelsesmedlemmer:
- ”Maler Jan” Nielsen, Sundby
- Flemming Petersen, Tårnby
- Dorte Nielsen, Tårnby
- Søren Rasmussen, Tårnby
- Revisor: Asger Andersen, Sundby

Følgende arrangementskommité blev sammensat:
- Der vil snarest muligt blive sammensat en arrangementskommité.

Den ny bestyrelse sætter sig hurtigst muligt sammen til et bestyrelsesmøde, hvorefter en aktivitetskalender for første halvdel af ”regeringsperioden” vil kunne udkomme.

Bankospillet
Lørdag den 5. november holder Lokalafdeling Amager det årlige øl-banko.
Arrangementet løber af staben i Kultursalen i Prismen, Holmbladsgade 71. Dørene - og dermed baren - åbnes klokken 18 - og brikkerne lægges på pladerne fra klokken 19.00.
Der spilles otte almindelige spil - samt et antal af de såkaldte Jens Dahm-spil. Forklaring på dette følger - men tro os, det er hylende morsomt.
Med præmiesummer i omegnen af kr. 10.000, i øl-relateret merchandise, gavekort og præmier, er der basis for at hive endog rigtigt godt med gods hjem, men det vigtigste er som i anden sport, at være med - og at drikke noget dejligt øl dertil.
Baren vil være særdeles velassorteret i fad-øl, ligesom der vil kunne købes vin og vand. Kaffesøstre må hjertens gerne selv medbringe termokander - og kom nu kaffe i hjemmefra.
Vi advarer imod at man i den anledning kan blive udsat for godmodig mobning, i det tonen, især fra vore to værter, Chris Thorvald og Uno, også berygtet som ”Den fækale Time”, vil være endog temmelig folkelig - formentlig ud over grænsen for det løsslupne. Der må, med andre ord, både synges småsjofle sange, råbes af gæsterne og siges uterlige vittigheder fra scenen. Det forventes at publikum deltager aktivt i at svare igen i groveste og sjoveste stil.
Få billetter!!!
Prisen pr. deltager er kr. 100 + gebyr (kr. 8.00, i alt kr. 108). Denne pris gælder både medlemmer og gæster. Der er sat 100 billetter til salg - så man opfordres til at handle hurtigt.
Billetterne har været i salg siden 1. april og vi advarer om, at der kun er et fåtal af billetter tilbage, så hvis man ønsker at deltage i denne sublime form for nedsvælgning af øl, skal man være ret hurtig på tasterne.
Billetter sælges via: https://billetto.dk/da/events/oelbanko-2016
Vær opmærksom på, at når sidste billet er solgt, ja, så er der ikke flere tilbage…

Køb vort smageglas

Lokalafdeling Amager har lidt rester af glassene fra Øllets Dag på Langebro. Hvis du selv elsker at holde ølsmagninger, og gerne vil have nogle glas der er lidt ud over det sædvanlige, eller hvis du bare har brug for nogle gode ølglas, så støt din lokalafdeling ved at købe vort flotte glas.
Glassene koster kr. 25 for 1 stk., kr. 40 for 2 stk., og kr. 100 for en æske med 6 stk.
Glassene købes via en voucher på https://billetto.dk/da/events/smageglas-lokalafdeling-amager og afhentes efter aftale hos lokalformanden.
Bemærk at Billetto tager et mindre gebyr.
Smageglassene vil også kunne købes kontant ved vort bankospil for samme pris.

 
Med højt skum
Uno Friis Gall
Lokalformand