Kære ølvenner.
Så er det på tide at købe billet til en af årets helt store øl-begivenheder på Amager: Amagerbro Ølfest, der som et samarbejde imellem Københavns Kommune kultur og Danske Ølentusiaster Lokalafdeling Amager, finder sted i Prismen over to dage, fredage den 11. marts og lørdag den 12. marts.
Arrangementet finder sted over tre "runder", hvor det hver især koster en flad halvtredser at deltage. For dette er man sikret adgang, et smageglas der må tages med hjem samt en velkomst-øl efter eget valg hos os fra Danske Ølentusiaster.
Tidsrummene er:
Fredag: 16.00-21.00
Lørdag: 13.00-16.45 & 17.15-21.00


Udstillere
Vi har inviteret otte lokale øl-entreprenører som stadeholdere - og tilsammen forventer vi, at kunne præsentere over 75 forskellige øl. En smagsprøve på 10 cl. koster den nærmest obligatoriske 10'er...
Udstillerne er:
Amager Bryghus, Fish'n'Beer, Frementoren, Øldepotet Hancock, Viberup Bryghus, Café Langebro Ølbar, Gunnar Madsen Vinhandel, Platan Øl og - ikke mindst - os selv.
I vores egen bar vil vi have tjekkisk øl fra importøren Platan Øl. Vi vil føre:
Lobkowicz Cerny (tidligere Merlin Tmavy) Har fået nyt navn, men er stadig en sort pilsner en såkaldt schwarzbier. Øllet er kulsort, med klare nuancer af både lakrids og kaffe. Farven er naturligt opnået ved brug af hårdtristet malt.
Øllet er sødligt -  meget tjekkisk.
Merlin dobbel Bock 7,5 %. Bock er godt, dobbel bock er dobbelt så godt. Selv om det er en typisk tysk øl type, kan tjekkerne også lave vidunderlig bockøl og her er et pragteksempel på dette. Kraftig med fylde, en godt duft af bla. tørrede frugter.
Démon Special, er ligesom granaten en semimørk, men har mere karakter, malt og alkohol. Demon nydes af folk der sætter pris på de mørkere øltyper og ales. Den har en alkoholprocent på 5,2.
Vi gør opmærksom på, at den musikalske ledsagelse til arrangementet, er intet mindre end Pingholms Disciple, der spiller både fredag og lørdag aften i Øens Spisested, hvor det også er muligt at stille sin sult ...


Billetter til dette storslåede arrangement kan erhverves via: http://prismen.kk.dk/event/amagerbro-%C3%B8lfest


NB: Vi beder alle medlemmer af Danske Ølentusiaster om at sprede budskabet. Fortæl om arrangementet til venner og bekendte - og tag din kollega med. Del meget gerne opslaget på vores Facebook-side:
https://www.facebook.com/doeamager/


Med højt skum - og ønsket om snarligt gensyn


Formandsskabet