NYHEDSBREV 2017-2

Kære ølvenner
Lokalafdeling Amager arbejder i øjeblikket på at arrangere Amagerbro Ølfest, der vil løbe af stabelen i Prismen lørdag den 18. marts, i tiden 12.00-20.00.
Vi skal derfor bruge medlemmer, der har lyst til at hjælpe os med arrangementet. Vi skal i alt bruge 16 sæt hænder – og det er i princippet ligegyldigt om de et store eller små, bare de er der.
Vi skal bruge folk til to hold. Nogen, der møde ind når klokken er 10.00 og er i ”tjeneste” til klokken 16.00 – og nogen der møder ind klokken 15.00 og er i ”tjeneste” til lukketid – klokken ca. 21.00.
Vi skal derfor bede dig om at kigge i din kalender og finde ud af om du har lyst at hjælpe os.
Opgaverne er blandende – og du kommer ikke til at stå samme sted hele dagen. Vi skal bl.a. have bemandet døren (både ind- og udgang), vi skal have bemandet vores glasbar, vi skal have nogen på gulvet til at hjælpe gæsterne, udstillerne osv.
Vi regner med at se 4-500 glade gæster – og vi regner med at skulle have det rigtig sjovt. Så hvis du har lyst til en sjov dag, med andre lokale ølentusiaster, så meld tilbage til lokalafdelingen, senest 10. februar, via Amagerbrooelfest@remove-this.hotmail.com.
Det er vigtigt for os, at der er medlemmer der støtter op om arrangementet, for uden frivillige hænder, kan vi ikke lave Amagerbro Ølfest.
Vi skylder at sige, at der naturligvis vil blive sørget godt for vore frivillige – og mon ikke vi kan love, at ganen ikke bliver tør?

Med højt skum

Uno Friis Gall
Lokalformand
DØE Amager