NYHEDSBREV 2017-7

 

Kære ølvenner
Så er det tid for et nyhedsbrev, der i sagens natur i det væsentligste kommer til at handle om øllets dag, som Lokalafdeling Amager holder sammen med Hancock og Café Langebro. Tid og sted er 2. september klokken 12-18 på pladsen ud for Café Langebro, Islands Brygge 1B.

Men først noget trist noget...

Vi må desværre komme med den triste meddelelse, at Lokalafdeling Amagers højagtede  bestyrelsesmedlem, Søren Rasmussen, efter en lang kamp med kræft, fredag den 4. august sov stille ind og er afgået ved døden.
Vi, i Lokalafdeling Amager, vil altid huske Søren som en pragtfuld mand, fuld af humor og godt humør, og som altid spredte masser af glæde og smil omkring sig.
Vore tanker går til Sørens efterladte, specielt hustruen Marianne, der helt i Sørens ånd havde sørget for, at der også ved Sørens afsked med livet, var tænkt som Søren ville have gjort det: han blev sendt af sted med højtbelagt smørrebrød og øl, stadig iført adgangsarmbåndet fra hans elskede Langelandsfestival. 
Søren Rasmussen vil være stærkt savnet i Lokalafdeling Amager, men vi ved også, at Søren selv ville sige: "Tænk ikke over det, gutter, snup jer en øl i stedet."
Det vil vi gøre i Sørens ånd...
Æret være Søren Rasmussens minde.

Og så til noget mere muntert: Øllets Dag

Lørdag den 2. september går det løs igen på Islands Brygge 1B, ud for Café Langebro, hvor Lokalafdeling Amager, i samarbejde med netop Café Langebro og Hancock, afholder Øllets Dag på Amager for Gud ved hvilken gang, med det sædvanlige koncept: 50 kr. i indgang (inklusiv smageglas) og 10 kr. for en smagsprøve af ti cl. Let og ligetil.
Løjerne åbner for gæster klokken 12.00 - og lysene slukkes klokken 18.00 - helt som vi plejer.
I år har vi et spændende program, med flere debutanter, hvoraf en enkelt tillige er så ny, at det er allerførste gang øllet fra Nida Beer overhovedet serveres.

 
Men ellers ser udstillerpaletten således ud:
Bryggerier: Hancock, Amager Bryghus, Nørrebro Bryghus, Hornbeer, Ugly Duck, Indslev Bryggeri.
Mikrobryggerier: Nida Beer, Kongebryg, Spy Brew.
Nanobryggerier: Phenomeale, Bad Seed Brewing.
Fantombryggerier: Ghost Brewing.
Værtshuse: Amager Ølhus, Café Langebro.
Håndbryggere: Viberup Bryghus, Bryg Selv.
Ølbutikker: Fish'N'Beer, Toft Vin.


Vi takker allerede på forhånd vore hjælpere, samarbejdspartnere og sponsorer - og så klapper vi i bestyrelse og arrangementskomité os selv på skuldrene. Godt gået allesammen.
Vi glæder os.

Husk årsmødet 27. september 2017

Vi husker lige de ærede medlemmer på, at der er årsmøde i Lokalafdeling Amager onsdag 27. september. Årsmødet finder sted på Allé Kroen/Conradis Steakhouse i Alléen 56, 2770 Kastrup - lige ved Kastrup Station (husk at det er zone 04 hvis du tager metroen).
Dagsorden i følge reglerne for en §14-afdeling.
Der serveres øl til mødet for de der tilmelder sig dette, ligesom der er mulighed for at tilkøbe middag via:
https://billetto.dk/e/arsmode-danske-olentusiaster-lokalafdeling-amager-billetter-201082

Nok for denne gang

Højt skum
Søren og Uno
Lokalformandsskabet