NYHEDSBREV 2017-9

Amager Mesterskabet i ølgenkendelse

Årets Amager Mesterskab i Ølgenkendelse afholdes 7. oktober klokken 14.00 i Prismens Pavillion, Prags Boulevard 50 - det er det lille fritstående hus midt på Prags Boulevard. Se evt: http://prismen.kk.dk/artikel/pavillonen.
Her kæmper vi om at få lov til at påstå, at have Amagers bedste øltunge. Hvem kan smage forskel på om det er Gulden Draak, Chimay Grande Reserva, Corsendonk eller Oval der er i glasset? Og er det nu lige en dansk, svensk, norsk eller finsk pilsner, der er serveret?
Konkurrencen finder sted som en individuel konkurrence, hvor hver enkelt deltaget smager med sin egen tunge og kommer med sit bud på glassets indhold. Men man må selvfølgelig gerne snakke med naboerne om hvad søren det dog er, der er er serveret.
Vi "spiller, leger og drikker" tre runder, og efter hver runde offentliggøres den umiddelbare stilling, således at hver enkelt kan følge nogenlunde med i hvordan det går for ham/hende. Der vil i alt være 15 opgaver, hvor sværhedsgraden svinger lidt.
Slutteligt kåres Amager Mesteren 2017 - og vi hylder alle den heldige - og ikke mindst dygtige - vinder med et højt skum.
Der er plads til 20 deltagere - og billetter sælges efter først til mølle princippet.
Hvem kan deltage - og hvad er sidste tilmelding?
Alle medlemmer af Danske Ølentusiaster kan deltage i konkurrencen, uanset om man er fra Amager eller ej. Så Amager Mesteren kan i teorien godt komme fra Østerbro eller Hirtshals. Medlemmer må gerne medbringe en gæst - eller to.
Prisen for medlemmer er kr. 150 - for ikke-medlemmer er den kr. 170.
For at arrangørerne har plads til at nå at købe ind, er det aftalt, at sidste tilmelding er 2. oktober klokken 23.59, hvorefter tilmelding ikke kan foretages.
Billetter købes via:
https://billetto.dk/e/amager-mesterskabet-i-olgenkendelse-2017-billetter-215565