NYHEDSBREV 2018-09

Kære Ølvenner
Vi på Amager har længe vidst det - men nu har de også papir på det, i form at et flot diplom: Amager Bryghus er nu officielt det bedste bryggeri i Danmark.
Sådan - og hjertelig tillykke.
Ved en begivenhed i Lørdags på bryggeriet, blev Danske Ølentusiasters pris som årets bryggeri, overrakt af Danske Ølentusiasters landsformand Hans-Peter Jepsen, således at Amager Bryghus to stiftere, Jacob Storm og Morten Valentin Lundsbak, i fremtiden kan smykke bryggeriets i forvejen smukke og fantasikfulde etiketter, med den nok fornemmeste pris, som et dansk bryggeri kan opnå.

Nytårskur 2019

Husk at vi mødes næste gang på Hop House den 5. januar 2019, kl. 14.00 til Nytårskur. Vi håber der er mange der vil komme for at ønske hinanden godt nytår. Husk de først 2 øl er på foreningens regning og husk dit medlemskort.

Julefrokost 19. januar 2019

Julefrokosten er flyttede en dag fra den 18. januar til den 19. januar….. Det er vigtigt du husker at flytte krydset. Grunden til at vi flytter, er at der ikke har været plads til os nogle steder og der har været nogle misforståelser. Men heldet er med os, der er blevet plads til os på Cafe Langebro under broen. Vi starter kl. 14.00 og slutter kl 20.00. Og husk at jule vare jo helt til påske.
Prisen for at være med er 250 kr. pr. person og du må tag en gæst med.
Betalingen kan sket på mobilpay, hvor nummeret er 51632 Danske Ølentusiaster Amager, HUSK at skrive dit medlemsnummer under kommentar. Eller I kan også overfør til foreningen konto på reg: 2130 og konto: 6880 268 773, HUSK at skriv dit medlemsnummer (Det er så vigtigt at i gør det og HUSK JERS MEDLEMSKORT).

Arrangement i februar og marts 2019


Den 22/2 Holder vi ølsmagning - vinter og sort øl - mere info vil komme.
Den 30/3 Holder vi Amagermesterskab - mere info vil komme.

Dette bliver også det sidste nyhedsbrev for i år og sikke en måde vi kan slutte det af på, med at vi Lokalafdelingen Amager har Danmarks bedste bryggeri. 
Men året har jo budt på mange herlige dage og aftner, så som øllets dag, ølsmagning med Founders Beer, ølbanko og besøg på Amager Bryghus, samt mange andre ting og det har været herligt at se mange af jer, men et af bestyrelsen store ønsker er at se endnu flere af jer til vores arrangementer i 2019.
Jeg og bestyrelsen ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nyt år, vi ses i 2019.

Julehilsener 
Dorte Nielsen
Lokalformand Amager