NYHEDSBREV 3-2018

Kære Ølvenner              
Det er et stykke tid siden vi har været på banen her på Amager, men mange ting er sket her, en lille opdate på hvad der er sket og en Hollansk ølsmagning.
Vi har måtte sige farvel til Amager Ølhus da de har lukket, det er rigtigt trist, men vi ønsker Johnny og Helle held og lykke og god vind fremover og takker for det gode samarbejde. SamtidIG har Pierre Conradi solgt Alle Kroen og rejser til syden, vi ønsker også ham en rigtigt god tur og alt held og lykke i fremtiden.

Amager Bryghus

 

 Vores tur til Amager bryghus var fantastisk, fik set hele bryggeriet og fik mange gode historier med på vejen. Vi fik selvfølge også lov til at smage noget af deres gode øl og hvis man havde lyst til at købe lidt med hjem til samlingen, var der skam også plads til det.

DM i blindsmagning

Vi blev nr. 3 til DM i Blindsmagning og jeg må sige at vores hold gjorde det godt, vi takker jer mange gang for jeres indsats.
Dm mester blev København afdelingen og stort tillykke til jer.

Ølmærke 2018

Vi var ude og dele ølmærket ud den 17/4-18, de heldig der fik et mærke var:


Alle Kroen
Fish & Beer
Hop House
Amager Ølhus
Kareten
Cafe Langebro


Vi siger 1000 tak til dem der dukket op og tak for skænken.

Ølsmagning fra Holland

Den 18. maj holder Maler Jan ølsmagning der rammer den hollandske verden på Cafe langebro under broen fra kl 19.00-22.00 Prisen for at være med er 150 kr
https://billetto.dk/e/hollansk-olsmagning-billetter-286591

Ølfestival 2018

Husk at der snart er ølfestival og du kan læse alt om det her på hjemmesiden,
http://www.xn--lfestival-k8a.dk/

Med venlig hilsen
Dorte Nielsen
Lokalformand
Amager