NYHEDSBREV 2018-05

Kære Ølvenner
Jeg har længe været ene om at være både formand og næstformand, og har derfor længe søgt efter en, som vil overtage næstformandspladsen, og det er nu lykkedes for mig.
Flemming Petersen har sagt ja tak til at være næstformand i lokalafdeling Amager. Flemming har i flere år været en del af bestyrelsen og har en stor erfaring med bestyrelsesarbejde, og tillige meget engageret i flere ting omkring øl.
Stort tillykke Flemming.

Nyt ølsted på Amager

I har sikkert været nede for at snuse lidt, men en ny ølbar er dukket op hvor Amager Ølhus tidligere lå.
Folkene bag ølbaren BOOTLEGGERS CRAFT BEER BAR, åbner endnu en ølbar. Denne gang er det altså i Holmbladsgade 22, hvor der i mands minde har ligget værtshuse.
STOUT hedder den nye ølbar og her vil der være 13 craftbeers og en caskbeer på øl-menuen, som bliver skiftet hver uge. Derudover er der et lille udvalg af cocktails, rom, special gin og tonics. Man har også sat to store skærme op, for de sportsglade folk.

Øllets Dag

Den 1. september er det Øllets Dag og det er jo en stor dag for os, hvor vi igen kan byde på 20 udbydere og denne gang med to madboder. Som sædvanlig er det i samarbejde med Café Langebro.
Entreen koster 50 Kr. inkl. et glas og den første skænk fra vores hovedsponsor Hancock, derefter gi’r man en tier eller en tyver, for at få øl i sit glas.
Husk endelig at fortælle andre om Øllets Dag og tag gerne naboen med.

Du kan følge hvilke udstillere der kommer på facebook.
Det hele starter kl. 12 og vi slutter kl. 18.

Årsmøde

Der er allerede nu mulighed for at købe billetter til årsmødet, bare tryk på linket neden under:
https://billetto.dk/da/e/arsmode-2018-billetter-294845

Ølbanko 10. november kl 19.00

Endnu en gang afholder vi ølbanko, hvor den Bornholmske sildefisk, krøltop og behårede mand, samt den skævbrillede og stive Næsvedvitter dukker op som værter. Jeg undskylder allerede nu for showet, da jeg ved at det går i vasken. Ha Ha Ha.
Hvis du vil være med til et show, som går ud på sjov og spas, vinde præmier og drikke masser af øl, kan du købe billetter fra d. 1 september 2018.
https://billetto.dk/da/e/olbanko-billetter-303118/

Det var alt for denne gang
Med venlig hilsen og skum i håret
Dorte Nielsen
Lokalformanden - Amager