Nyhedsbrev 2018-08

Kære ølvenner
Som i nok har læst i det sidste nyhedsbrev, så valgte vi på årsmødet at anbefale Amager Bryghus som året danske bryggeri. Nu er vi komme så lang i processen, at det nu er DIN tur til at stemme på års danske bryggeri, Du skal stemme inden den 3. december 2018 og du går ind på linket her.
Vi håber du gi'r Amager Bryghus din stemme, de fortjener det.
http://www.ale.dk/aktiviteter/aarets-danske-bryggeri/aarets-danske-bryggeri-2018/

 

 

 

 

Vores årlig ølbanko er vel overstået

Det blev til en fantaskist sjov fest, der var blevet solgt 80 billetter, alle vores gæster og skønne medlemmer kom i veldigt humør og gik nærmeste dansene ud af døren, i mens de sang den lille hund. For vores to værter Uno Gall og Chris Thorvald, underholde os på den bedste måde de nu kan gøre det på, selv Kramme Arne og  krølle Bølle havde sneget sig til Amager. Ja og Gerda den bandit var der også. Der var sange, rap og masser af godt humør. Et meget underholde banko-show med præmier til en samlet værdi af 14.000 kr. og det kan vi kun takke alle dem som havde doneret til os. Det er noget vi sætter stort pris på.
En stort tak til: Hancock, Amager Bryghus, Bryg Selv, Spybrew, Ghost Brewing, Cafe Langebro, Kareten, Toft vin, Gunner Madsen, Amager Bio,  Fish and beer, Hop House, Stout, Tårnby Bryg og Copenhagen Catering.

Vi håber at se jer alle sammen igen til næste år.

 

 

 

 

MobilePay

Vi har fået MobilePay og det vil vi bruge til de fleste af vores arrangementer. Man kan skrive en tekst f.eks.: 2*billetter, medlems nr. 99999 og så sende det af sted. Så skriver vi ned hvem der kommer og man skal huske at medbringe sit medlemskort, ellers kommer man ikke ind, det er den eneste måde vi kan tjekke at du er den rette person.                                                                                                                                                        

Nummeret i skal bruge på MobilePay er 51632 Danske Ølentusiaster Amager.

Der vil være gange vi må bruge billetto, som til ølbanko, årsmøde og til nogle andre arrangementer, hvor der kommer andre end os medlemmer.

Husk at vi mødes næste gang på Hop House den 5. januar 2019, kl. 14.00 til Nytårskur. Vi håber der er mange der vil komme, husk de først 2 øl er på foreningens regning og husk dit medlemskort.


Højt Skum

Hilsen
Dorte Nielsen
Lokalformand-Amager