NYHEDSBREV 2020-4

Kære øl-venner

Vi er i en verden lige nu som er noget ekstraordinær, og hvor vi ikke bare lige kan tag ned og få os en dejlig IPA eller anden form for lækkert øl i godT selskab sammen med vores venner og familie.
Mange af jer ved nok aldrende at de forskellige bar har de her tilbud, men nu er det ikke alle som er på Facebook og Instagram, så derfor er det vigtigt at komme ud med budskabet, og at vi kan støtte om de lokale barer og bryggerier.
Men til jer der ikke er på sociale medier skal ikke snyde for den godt øl. Rigtigt mange barer og cafeer har åben i nogle timer om dagen, hvor man kan komme ned og købe en 1 liter flaske øl for X antal kroner og andre lækkerier.

Her er listen:

• Bootleggers Caftbeer for takeaway åben fra onsdag til lørdag til 16-19 og der bliver kun solgt danske øl.

• Blue Raven for takeaway, der er åben alle dage fra 16-19 og der er 10% rabat hvis du deler deres billede på facebook eller instagram.


• Cafe Langebro har også takeaway fra kl 9-17 og de har en masse gode tilbud (du kan nu hente øl på Caféen i 1 ltr´s patentflasker (koster 20 kr.), eller egne medbragte flasker - kander - gamle juiceflasker, eller hvad du kan finde på af emballage. Alt fadøl kan hentes til den nette pris af kr. 80,- pr. liter - uanset hvilken. Derudover har de et godt tilbud - 4 dåser for 90 kr.), men de har også en hjemmeside man kan benytte til at købe dejligt øl og andet lækkerier, der er gratis levering på Amager www.a-beer.dk

• Hop House har også takeaway, de har åben alle dage fra 16-19, der er stadig 22 haner og prisen kommer an på hvad man skal ha i flasken. Hvis du har dit medlemkort med, så får du 10% rabat.

• People Like Us, har lukket deres bar, men de har deres hjemmeside hvor du kan bestille. Øl bestilling hos People Like Us. Har tilbud i weekenden

• Ghost Brewing kan du også bestille hos, send en sms eller ring på  20 23 71 03 og i kan lave en aftale.

• Restaurant Kareten. Her er det muligt at bestille takeaway mad og købe lidt lækkert øl med hjem. Der er åben tirsdag til søndag fra kl 17-20 og må helst gerne bestille et par dage før på 32549550

• Bryghusbutikken på Amager Bryghus, Kirstinehøj 38B, 2770 Kastrup har fortsat åbent, alle er velkomne(max 3 i butikken og vendt med at komme ind til der er plads)
Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14
Lørdag: 10-13
Hvis man bor tætter på det indre by og syntes Kirstinehøj ligger lidt langt væk, så er det muligt at tag til Nørreport. For Amager Bryghus Taproom Nørreport har lavet deres bar om til bottelshop og de har åben alle dage fra 14-18 og priserne vil være de sammen som på bryggeriet. Fra på lørdag vil de 4 nye øl også være til at købe.

• Fish and Beer:
Vi håber i alle har det godt og ikke er ramt for hårdt, vi vil prøve at lave et tiltag med FRI levering i København & Storkøbenhavn, til jer som ikke har mulighed for at besøge butikken af forskellige grunde. Det foregår på den måde at i skriver en mail til os om hvad i gerne vil have. Vi er nød til at bede om en mobilpay betaling og så har i øllen indenfor at par dage. Hav en god dag og pas godt på jer selv.

• Minimum bestilling 250,00
• MobilPay 75 63 85
• Mail akselnlarsen@remove-this.gmail.com


• Toft Vin på Islands Brygge:
Kære Kunder.
I disse besværlige tider, bringer Toft Vin varer ud gratis på Islands Brygge.
Vi bringer ud så varerne er ved jeres hoveddør, og hvis varerne skal bæres op - klarer vi også det.
Levering uden for Islands Brygge: 50,00 kr.
Al betaling sker via Mobile Pay.
Pas godt på jer selv der ude - og på gensyn.
Team Toft Vin: 32 54 07 05

Det her er en måde hvorpå vi stadig kan få dejligt øl, støtte vores lokale barer og bryggerier. Så har jeg kun at sige - pas godt på hinanden til vi ses igen.


Mange øl-hilsner
Lokalformanden Amager Dorte Nielsen