NYHEDSBREV 2020-5

Kære øl-venner

Jeg håber i alle har det godt og ikke lider for meget i denne tid. Jeg komme desværre med nogle meddelelser i dette nyhedsbrev der er hjerteskærende, men også glæde og hygge.

• Ølsmagning den 13. juni 2020
• Øllets dag den 5. september 2020
• Medlemsmøder
• Dit medlemskort er blevet digitalt

Ølsmagningen  den 13. juni er blevet aflyst for nu - vi vil lige se om tiden ikke kan blive lidt mere lys, så sætter vi en nyt ølsmagning op med ham her:
Claus Jacob Wordenskjold har i de sidste 8 år lavet ølsmagninger i Wordenskjolds Ølklub, hvor der årligt bliver afholdt 15-20 smagninger med mange forskellige temaer i Ringsted.
I 2018 blev Claus tildelt Danske Ølentusiasters regionale ølpris med følgende begrundelse:
Ved alle smagninger kombineres saglige og spændende indslag om de enkelte øl og bryggerier, personerne omkring disse med personlige erfaringer – alt sammen opsat på professionel vis og fremsat med stor entusiasme.
Claus Jacob Wordenskjold er en lokal- og regional ildsjæl som gør meget for at udbrede kendskabet til det gode øl. Claus i flere år afholdt ølsmagninger for flere bryggerier herunder Royal Unibrew og Det Lille Bryggeri, hvor han har afholdt smagninger både i forbindelse med personalearrangementer og ”Øl og mad” arrangementer. Vi glæder os meget til at kunne holde dette ølsmagning.

Øllets Dag den 5. september 2020

Vi i bestyrelsen har nok alle haft vores finger på pulsen og tankerne på Øllets Dag.
Om hvordan vi kunne får den i hus uden at der er nogen stor smittefarer, men vi har måtte set sandheden i øjerne, og er blevet enige om at vi aflyser Øllets Dag 2020. Vi har ingen mulighed for at spærre af, da pladsen er offentligt område, så vi kan sikker at der max kan være 500 mennesker med 1 meter fra hinanden. Derudover vurderer vi at det ikke er muligt at skænke glas op med øl, fordi vi hele tiden berører overfladen. Og selv om alle spritter af og gør hvad de kan vil vi ikke udsætte jer for denne fare – det holder vi alt for meget af jer til.
Vi håber på jeres forståelse - og så satser vi i den grad på, at alle er blevet rigtigt tørstige til Øllets Dag på Amager 2021- Nu skal det hele ikke være skidt, så derfor planlægger vi at holde noget grill på Øllets Dag, så vi ikke helt bliver snydt, men det bliver kun for medlemmer og der vil kun være plads til et begrænset antal, så hold øje med din mail.

Medlemsmøder den 27. juni

Lørdag den 27. juni kl. 14 til 16 vil vi åbne dørene for det først medlemsmøde i ”nyere tid”. Det vil ske på Amager Bryghus Taproom Bryggen. Det kommer til at foregå sådan at man lige kan få et krus øl eller 2, sidder og hygger og måske kommer med nogle sjove historier. Man skal selv betale det øl man drikker. Vi vil prøve og holde det hver anden måned og vi håber i har lyst til at være med.

Dit medlemskort er blevet digitalt - taget fra ale.dk

Fremover skal du ikke være bange for at glemme dit kort, når du skal ud og besøge steder med DØE-rabat. For på godeølsteder.dk kan du logge dig ind og se dit medlemskort digitalt, og siden husker dit login til næste gang, du skal bruge det.

Kortet er altid opdateret med udløbsdato, så næste gang du betaler dit kontingent bliver datoen automatisk rettet på dit digitale kort.
Og når du alligevel er inde på godeølsteder.dk, kan du bruge siden til at finde dit nærmeste vandhul. Du kan se, hvad der er i nærheden af dig eller søge frem ud fra kriterier.

Dit digitale kort gør så også, at du i fremtiden ikke længere vil modtage et plastik-medlemskort. Skulle du alligevel ønske at få sådan et tilsendt efter din næste kontingent-fornyelse kan du gå ind og bestille et i ale-shoppen her. Det eneste du betaler er porto på 10 kroner.
Vi anbefaler dog, at du først bestiller et nyt kort, når du har fornyet det gamle eller tidligst en måned før fornyelse. På den måde undgår vi at sende et kort, som alligevel snart udløber.


Så er der ikke så meget mere fra Amager lige nu, vi håber i hygger jer og får drukket en masse øl og husk at pas godt på jer selv og hinanden.


Mange Øl-hilsner


Bestyrelsen Lokalafdelingen Amager