NYHEDSBREV 2020-06

Kære øl-venner

Sommerferien er godt over os og mange af os har valgt at holde ferie i vores lille smukke land. Her i Amager afdelingen er der ikke sket så meget foruden lige ”Vi mødes på Bryggen”, så vi glæder os til at vi kan mødes til en lille Øllets Dag. Men bare fordi der ikke sker så meget, jamen så er vi i fuld gang med at planlægge en Vinterøl-festival den 6. februar 2021 i Prismen. Så skynd jer endeligt at få sat kryds i kalenderen, for der vil komme mere info snart.

"Vi mødes på Bryggen" den 27. juni var rigtigt hyggelige, der blev snakket, grinet og drukket masser af øl. Der blev snakket meget om øl og der kom en masse gode ideer. Det næste ”Vi mødes på Bryggen” vil være den 29. august fra 14 til 16 på Amager Bryghus Taproom på Bryggen.

Øllets Dag er jo blevet aflyst på grund af corona, men vi skal ikke snydes for at skåle på sådan en dejlig dag. Den 5. september afholdes "Vi skål for Øllets Dag" kl. 12.00 på Hop House i deres baggård, hvor vi vil skåle for dejligt øl og få en lille pølse eller burger.  Arrangement varer til kl 15.00. Billetprisen er 100 kr., for 2 øl og lidt mad. Det er kun for medlemmer, så man skal huske sit medlemskort. Der kun plads til 40 personer, da vi stadig skal holde afstand. Sidste frist for at købe billet er den 29. august 2020.

Billet til "Vi skåler for Øllets Dag

Der er Årsmøde den 6. oktober 2020, kl. 19.00 på Karaten. Der vil komme mere info senere omkring spisning før mødet, men husk sæt kryds i kalenderen.

Så der ikke mere for denne gang, håber i stadig passer på jer selv og hinanden derude. Vi ses måske til "Vi skåler for Øllets Dag" eller "Vi mødes på Bryggen".

Mange øl-hilsner
Amager bestyrelse