Nyhedsbrev 2021-01

Kære ølvenner

Rigtigt godt nytår alle sammen, så kom vi endelig ind i det år som måske skal blive mulighedernes år, det håber vi da på.
Jeg ved der er kommet en lille håndfuld nye medlemmer de sidste par måneder, jeg vil gerne byde jer velkommen til vores forening, jeg håber I har lyst til at være med til nogle af de smagninger der kommer, når der bliver mulighed for det. Vi har det rigtigt hyggeligt, får smagt en masse øl og bliver lidt sjove at høre på.

Sidste år inden Covid-19 rigtigt ramte os, havde vi faktisk en aftale med Claus Jacob Wordenskjold om en ølsmagning med ham, men så blev Danmark lukket og ja i kender jo historien. Men nu prøver jeg lykke igen og jeg håber i vil tag godt imod det:


I samarbejde med Claus Jacob Wordenskjold – lokalafdeling Amager afholder Wordenskjolds Ølklub online ølsmagning, hvor vi skal smage 6 forskellige øl, heraf 3 fra Årets Danske Bryggeri 2020, Det Lille Bryggeri. Smagningen bliver afholdt lørdag d. 30. januar kl. 15.
Sæt jer sammen med et par venner, i familien eller tag smagningen selv. Du får virtuel samvær med andre, gode øloplevelser og en rejse i smagens verden.
Prisen er 275 KR med transport, da Claus selv køre ud med øllet.
Når du nu kommer ind på siden, så husk at læse det hele igennem.
Jeg håber at se mange af jer over nettede.

Billet køb her til online smagning

Rigtigt godt nytår og vi ses den 30 januar online.
Mange øl-hilsner
Dorte Nielsen

Lokalformand