Nyhedsbrev 2021-03

KÆRE ØLVENNER

 
Nu ser det endelig ud til at Danmark kan åbne stille og roligt og at barerne åbne fra den 21. april for udendørs servering. Er sikker på vi alle hunger efter at komme ud og drikke en dejlig øl sammen med vennerne.

Øllets Dag 2021

Det betyder også at vi forhåbentlig kan afholde øllet dag den 4. september. Vi ved endnu ikke om det bliver på Langebro eller om vi prøver at leje nogle store lokale. Men, men, men alt er efter hvad smittetallene viser.
Frivillige arbejdskraft til øllets dag
Har du lyst til at være med til en sjov dag. Være med til salg af glas, oprydning, stille telt op og ned og smag en masse god øl, så skriv til mig på dorte.nielsen1973@remove-this.gmail.com

Velkommen

Det glæder mig rigtigt meget til at få mail fra hovedbestyrelsen angående nye medlemmer i vores Lokalforening Amager. Jeg vil gerne byde jer alle sammen velkommen og håber i vil komme til nogle af vores ølsmagninger.

Vores sidste onlinesmagning

Endnu engang havde vi ølsmagning via Claus Wordenskjold den 8/4. Der blev nørdet i forårsøllet og smagt på øl som man nok ikke selv vil tag ned fra hylden.
Øl vi smagte var:

1. Tannenzaqfle (5,1%)-pilsner (Badische Staatsbrauerei Rothoaus, Tyskland)                     
2. Forårsbryg 2011(6%)- Red ale (Det lille bryggeri, Danmark)
3. Ywist a Corner (6,8%)-West Coast IPA (Browar Funky Fluid,Polen)
4. Økologisk Forårsbryg((%) Belgisk IPA (Herslev bryghus, Danmark)
5. Aecht SChlenkerla Eiche – 2015(8%) Dobbelbock (Rauchbierbrauerei Schlenkerla, Tyskland)
6. Komes Porter Baltycki Platki Debowe (9%)- Baltisk Porter (Browar Fortune, Polen)


Nr. 6 var den store vinder, derefter kom 2,3,1,5 og Herslev blev sidst, Der var da meget snak om nr. 5 da det er en meget røget øl, der var mange delte meninger om denne øl.
Hvis man ikke har prøvet noget af Clause Wordenskjold ølsmagninger og godt kunne tænke sig det, er man mere ind velkommen til at melde sig til inde på han hjemmeside www.wordenskjold.eu

Virtuel Smagning Hvidovre Mikrobryggerier

Vi har lovet at lave reklame for Rødovre Virtuel mikrobryggerier ølsmagning https://www.ale.dk/roedovre/nyhedsbreve/nyhedsbreve-2021/nyhedsbrev-2021-nr-2/  
Køb smagning her https://slowburn.coop/collections/all

Der bliver Ølfestival i år!

Jeg har fået en mail om at der kommer ølfestival 2021 til oktober, men i kan læse mere om det her
På hjemmesiden https://www.ale.dk/nyhed/artikel/der-bliver-oelfestival-i-aar/

Vi mødes på Bryggen

Vi regner med at ”vi mødes på bryggen” atter igen vil finde sted, så snart vi ved noget mere om hvor mange vi må være samme. Det vil vi melde ud på et nyhedsbrev, på vores facebook: Danske Ølentusiaster-Lokalafdeling Amager.
Så er der ikke mere vi kan sladder om her i nyhedsbrevet
Pas rigtigt godt på hinanden og jer selv

Mange øl-hilsner
Formanden Dorte Nielsen og bestyrelsen i Amagerafdelingen.