NYHEDSBREV 2021-05

Øllets Dag 2021 - endelig!!

Kære ølvenner

Jeg håber i alle har haft en dejlig sommer og fået drukket noget dejligt øl. Her i bestyrelsen har vi haft rigtigt travlt med at få styr på Øllets Dag. Vi har haft nogle udfordringer, men de er løst, heldigvis. Vi glæder os rigtigt meget til dagen, men vi kan stadig godt bruge et par hænder mere, så hvis du har lyst, så skrive gerne til mig dorte.nielsen1973@remove-this.gmail.com

Velkommen til Amager lokalafdelingen

Som formand bliver jeg så glad om mit øl-hjerte, når jeg får en mail om at der er komme nye medlemmer. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen og glæder mig til at se jer til vores forskellige arrangementer som vi afholder her på vores lille ø.

Så mødes vi på Bryggen - igen

Den 28. august fra 14 til 16, mødes vi på bryggen i Amager Bryghus Taproom på Islands Brygge, husk det koster kun det du selv drikker. Sidste gang var vi ca. 15 og det var så hyggeligt. Der bliver snakket om alt muligt omkring øl og smagt på dejlig øl. Som formand vil ikke være tilsted, da det er midt i min ferie, men jeg er sikker på i kommer til at hygge jer.

Hvad sker der i Slagelse?

Jeg har lovet Slagelse afdelingen at reklamere for deres tur på Sorø sø, den 28. august, hvor de skal ud og sejle og smage øl fra Amager Bryghus, i kan tjekke det hele her på side her Billetter til sejltur på Sorø sø med Amager Bryghus.

Copenhagen Beer Week

Der er Copenhagen Beer Week fra den 3. til den 11. september - i kan læse mere om det her på siden Copenhagen Beer Week - men husk ikke at gå glip af Øllets Dag på pladsen foran Cafe Langebro.

Så er der ikke mere for denne gang og jeg glæder mig til at møde jer derude og husk at smage på en masse godt og dejlig øl.


Mange øl hilsner
Formanden Dorte

 

 

Et lille pip fra Lokalredaktøren

Dage uden penge er bedre end dage uden øl!!!

Frit oversat og fortolket efter de legendariske Fabulous Furry Freak Brothers