Interessegruppen BeerTravel

"BeerTravel" er en interessegruppe for medlemmer af Danske Ølentusiaster der interesserer sig for Ølrejser/Ølturisme og alt hvad dertil hører.

Tanken er at stedet skal være omdrejningspunkt for:

  • Dem der har noget at byde på
  • Dem der gerne vil med til noget
  • Dem der selv vil prøve at arrangere noget
  • og vi vil være et sted for informationssøgning og erfaringsudveksling

Klik her for at komme til diverse arrangementskalendere og en oversigt over hvilke rejser vi har kendskab til.

 

Regelmæssigt er der nogen der skriver rejsebeskrivelser fra deres ture og offentliggør dem i ØLentusiasteN. Klik her for at læse nogle af dem. Vi har også en samling tips fra vore medlemmer samt boganmeldelser, app-anmeldelser og diverse links og kort.

Gik du glip af et nyhedsbrev? Eller vil du bare se billeder fra tidligere ture og rejser?

Vi forsøger også at samle materialer fra overståede ture. De kan sikkert være til nytte for kommende rejsende.

 

Har du forslag til ture og rejsemål? Har du forslag til forbedringer af siden her? Har du noget du vil spørge om?

Så klik her for at komme til forslagskassen.

 

Historien bag ...

Landsbestyrelsen havde fået ideen til at danne grupper på tværs af geografi, men til gengæld bundet sammen af emner. Ideen blev fremlagt på stormødet i februar og hjemmesiden blev gjort klar til at håndtere tilmeldingerne til disse interessegrupper.

Der er frit slag for hvilke grupper der kan dannes, og umiddelbart kunne man forestille sig en gruppe for håndbryggere, en gruppefor Øl & mad, en gruppe for ølrejser/ølturisme osv.

I maj blev undertegnede så spurgt om jeg ikke kunne have lyst til at være tovholder for sidstnævnte, og da jeg både har deltaget i en del ølrejser og selv har arrangeret lokale udflugter i både ind- og udland, var jeg da ikke afvisende overfor ideen.
Jeg kontaktede så vor lokale rejsearrangør der har en del busrejser til ølfestivaler i Tjekkiet og Belgien på samvittigheden, og han var også med på ideen, så vi gik i gang med at gruble over hvad man nu kunne bruge sådan en "virtuel lokalafdeling" til.
Den første ide ligger jo til højrebenet. Stedet skal være en inspirationskilde til folk der gerne rejser efter den gode øloplevelse. Det har jo til tider været nødvendigt for nogle at aflyse deres udflugter og rejser, så tanken er også at tilbyde et centralt sted at reklamere så tilbuddene kommer bredere ud end kun til lokalafdelingerne.
En anden ide er informationsudveksling. Det kan jo både være en rejsebeskrivelse fra en netop overstået tur som vi af og til ser i ØLentusiasteN, men der er sikkert også mange der bruger en del tid på at forberede sig ved at fremstille kort, adresselister, beskrivelser af rejsemålene osv. Hvorfor ikke lade andre få glæde af dette arbejde ved at gøre det tilgængeligt til download ?!

Med Højt Skum

Leif Madsen

 

Skål! og God rejse - husk nu at forberede dig :-)

Cheers, Gëzuar, Gan bei, Na zdraví, Skål, Proost, Gezondheid, Cheers, Kippis, A votre sante, Sláinte, Prost, Jamas, Kassutta, L'chaim, Salute, Kampai, Konbe, Salud, Na zdrowie, Chin chin, Skaal, Oogy wawa

Slå selv op i ordbogen efter flere - http://www.awa.dk/glosary/slainte.htm

 

Senest rettede sider

03.08.20 Nyt rejsetilbud

16.06.20 Nye Rejsetilbud

22.01.19 Nye Rejsetilbud

12.09.18 Nye rejsetilbud

31.01.18 München siderne er rettet til

13.03.17 Nye rejsetilbud

13.01.17 Ølrejse til Nordpolen

12.01.17 Byvandring Esbjerg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

              (Klik på billedet)

Kontaktperson

Leif Madsen
Sønderbro 19
6800 Varde

Leif.Madsen@remove-this.Ale.dk