Velkommen til München

Oktoberfest i München

Barmfagre kvinder, der serverer op til femten 1 liters krus øl ad gangen, og et tyrolerorkester i lederhosen, som på blæsere spiller Deep Pupples »Smoke on The Water«, er nogle af de mere kuriøse oplevelser, en ølturist kan opleve ved den årlige Oktoberfest.

Læs resten af artiklen HER.

 

Tag med til ølfestival i München i marts

I 2012 afholdt man for første gang ølfestivalen Braukunst Live i München. Der kom 2.600 gæster det første år. I 2013 havde man også inviteret udenlandske bryggerier, og tilskuertallet fordobledes til 5.300. I 2014 var der 7.800 gæster, og der var 600 forskellige øl at smage på, bl.a. fra Mikkeller, To Øl, Ørbæk og Midtfyns Bryghus.

Læs resten af artiklen HER.

 

Giesinger Bräu

Lidt syd for München centrum ligger et ungt bryggeri præcis efter mit hoved. Giesinger Bräu laver øl med klassiske bayerske dyder, men uden at være blinde for verdens udvikling. På vores München-tur besøgte vi Giesinger Bräustüberl lørdag formiddag før vi tog på ølfestival.

Læs resten af artiklen HER.

Øllets Østrig

Vel ankommet til Münchens lufthavn, er noget af det første man får øje på, når man går fra terminal 2 til 1, en Brewpub. Den måtte prøves, men det måtte vente til hjemturen, idet vi skulle ud og hente vores lejede bil.

Læs resten af artiklen HER.

 

Masser af Mass i München

Leif Madsen fra Varde og Christen Knudsen fra Bramming var også hoppet på fynboernes München-tur. For Leifs vedkommende kan man sige, at han var på research for den virtuelle lokalafdeling i Danske Ølentusiaster, BeerTravel.ale.dk. – Her hygger de to vestjyder sig gevaldigt til Starkbierfest i Augustinerkeller, som lå 300-400 meter fra hotellet.

Læs resten af artiklen HER.

Brukunst-Live

Det var bemærkelsesværdigt som man følte sig hjemme på festivalen. Man kunne få den tanke at arrangørerne har været på studietur til København da de skulle finde ud af hvordan man arrangerer ølfestival. 

Læs resten af artiklen HER.

Kontakt os på:

          BeerTravel@remove-this.ale.dk

 

Temaside

I anledning af en rejse til Brau Kunst Live 2015 er der oprettet en temaside om MÜNCHEN