Medlemsmøde tirsdag 20 februar klokken 19.00.

Spisning af stegt flæsk og persillesovs klokken 19.00. Øl til maden købes i baren. Der er kommet en håndfuld nye øl på ølkortet.

Pris for medlemmer: 90.00 kr. For gæster 115.00 kr.

Klokken 20.00 skal vi smage på de øl vi har fået fat i til ølvalget, forhåbentlig alle 10 finalister. Her og nu ser det ud til at smageprogrammet bliver et andet end først annonceret. Vi valgte i bestyrelsen har ikke haft den nødvendige tid til at skaffe de ti finaleøl. Næste uge ser næppe bedre ud rent tidsmæssigt. Men smageprogrammet vil ikke blive ringe, men man ved jo aldrig hvad der kan ske. I så fald vil det blive annonceret på hjemmesiden under arrangementer.

Prisen er fastsat for medlemmer: 60 kr. for et godt smageprogram. 85 kr. for gæster.

Bindende tilmelding til Erik.Lohse@remove-this.ale.dk senest torsdag d. 15 februar klokken 18.00.

Den ølfest der er annonceret, i det kommende Ølentusiasten, i Hørsholm Midtpunkt den 2 - 4 marts er aflyst. Centret har ikke fået kontakt til de lokale microbryggerier i tide. Arrangementet vil blive gennemført senere på året.

Husk tilmelding til generalforsamlingen i Odense lørdag den 17 marts. Læs nærmere på ale.dk. Der vil blive mulighed for at smage mange nye flotte øl fra bryggerierne på Fyns land og tilhørende øer, og så skal du jo også bruge din stemmeret på generalforsamlingen. Der vil blive arrangeret bustur med tilskud til generalforsamlingen. Nærmere information om tilmelding til bussen vil blive sendt ud særskildt.

Med glød og højt skum!

Erik Lohse

Telefon: 3023 1701