Tjekkisk aften.

Vi holder et august møde som sidste år på Gold Pragh, Gothersgade 39, se KRAK, 148 F3. Det er 15 minutters gang fra Nørreport station. Datoen er tirsdag den 19. august. Mødetid er klokken 19.00. Vi starter med en smagsprøve af de fire øl, der er på hanerne til en samlet pris af 30 kr.

Det er:

Budvar, 4,9 %

Gambrinus, 5,1 %

Bernard lys og mørk, begge 5,1 %

Senest klokken 19.30 har du bestemt hvilken en af dem du ønsker at købe i større mængde, 35 kr for en halv liter, og dermed nyde til maden. Maden er oksegullash med røsti. pris 89 kr.

Derefter er der frit slav. Du kan f.eks. vælge en dessert, pandekagerne er populære, eller holde dig til øllerne.

Det er muligt at der kan arrangeres endnu en smagning af nogle tjekkiske flaskeøl, men øludvalget er indskrænket i år. Vi har dog før været kreative i sidste øjeblik. Det var egentlig også intensionen sidste år. Programmet var dog ikke fastsat, og der blev skålet for meget, så der gik øl i det.

Gold Pragh er en tjekkisk restaurant med kultur og bøger på vægge og hylder, der alle omhandler hjemlandet, Der er også ting der spøger i restauranten.

Tilmelding til: Erik.Lohse@ale.dk senest søndag 17. august, klokken 18.00.

Angiv helst dit medlemsnummer, du vil altid få en bekræftende mail retur, når din tilmelding er ført til protokols. Ellers ring!!

Hvis ikke du kommer denne aften, så er der rigeligt med tilbud til at nyde en øl andetsteds se bare her:

Lørdag 16. august, klokken 8.00.

Birkerød Handelstandsforening afholder sit årlige morgenbord på Hovedgaden, med gratis kaffe og rundstykker med ost og pålæg. Der er fri adgang for alle. Der er musik og underholdning. Butikkerne har særlige gode tilbud denne dag. Fra klokken 10.00 til 13.00 har Danske Ølentusiaster en infostand foran Proppen, Hovedgaden 27. Her fortælles om det gode øl, og smagsprøver på udvalgte danske og belgiske designer øl kan købes for en tier.

28 – 31. august.

Hillerød Kræmmermarked. Danmarks næststørste. Masser af pilsnerøl i fire dage. Vi mødes lørdag klokken 12.00 i Markedsteltet til luksus buffet og sildebord for en flad halvtredser. Snaps og øl findes i stride strømme. Bjørn og Okay underholder. Der kører kræmmerbus til og fra Hillerød Station indtil midnat.

Søndag 31. august er stilledag.

Dagen derpå, det er her de små grå skal repareres, hver og én.

Lørdag 6. september. Der er tre ting:

1. Øllets dag. Der sælges igen smagsprøver foran Proppen på Hovedgaden i Birkerød fra klokken 11.00 til 13.00. Klokken 18.00 er hele Region Nordsjælland inviteret til en hyggelig aften i Mantziusgården, med godt øl og dets historie af Morten Valentin Lundsbak fra Amager Bryghus.

2. Ølfestival på Grand Place i Brussel. Den varer fra fredag til søndag.

3. Birkerød lokalforeningsformand har fødselsdag. Kan man være mere heldig end at have fødselsdag på Øllets Dag. Den fejrer jeg på Grand Place. Jeg giver en ”lille en” til alle jer der dukker op i Belgiens hovedstad. Her og nu har jeg en liste med 38 navne der vil være til stede.

12 – 14 september.

Ølfestival i Valby. Den højt skummende forening har 10 års fødselsdag. Det skal fejres, så tag med ud og skål!

Tirsdag 16. september.

Medlemsmøde på Proppen. Høstbryg er aftenens emne efter spisningen.

Med glød og højt skum!

Erik Lohse

Telefon: 3023 1701