Velkommen til efteråret

Velkommen til nye aktiviteter i Lokalafdeling Birkerød.

Forhåbentlig har sommeren budt på nye og spændende øloplevelser; måske har du endda taget øl med hjem, som du gerne vil lade os smage på et kommende møde? Så sig til, så gør vi plads til dit bidrag på septembermødet.

Feriesæsonen er ikke overstået for alle, så i august holder vi ikke medlemsmøde, men tager en tur til København for spisning og smagning af lidt øl.

Tidligere år har vi været på Gold Prag i Gothersgade, så det prøver vi igen onsdag den 17. august kl. 1900. Tilmelding til leif.kjoeller(at)ale.dk senest den 14. august.

 

Morgenbord i Birkerød Hovedgade

Lørdag den 13. august holder Birkerød butikkerne det årlige morgenbord i Birkerød Hovedgade.

Lokalafdelingen vil være tilstede med ølsmagning og præsentation af foreningen. Du er meget velkommen til at deltage på standen og snakke øl med de forbipasserende.

Vi er der fra kl. 11 til ca. 14.

 

Sammen med Lokalafdeling Hillerød, markerer vi Øllets Dag lørdag den 3. september i Allerød.

Kvickly Allerød får øl fra 4-5 forskellige bryggerier, som vi så fokuserer på, dels i form af udskænkning af smagsprøver og dels med gode tilbud på dagen. Bryggerier i spil p.t. er Svaneke, Mikkeller, Fuglsang, Hornbeer og Halsnæs. Sidstnævnte kommer snart ind i sortimentet, så nu kan vi omsider købe øllene fra Halsnæs Bryghus mere lokalt isf. at lede det meste af Nordsjælland igennem.

Vores stand holder åbent fra kl. 11-16, så kom forbi og vær med til at gøre dagen lidt festligere. Vi har brug for et par stykker, der kan hjælpe til på standen, så hvis du er interesseret, så send en mail til leif.kjoeller(at)ale.dk

Du kan finde omtale af andre aktiviter på Øllets Dag her: http://www.ale.dk/index.php?id=9054

 

Mange øltilbud

Vejret her i Danmark har ikke været til de meget lette øltyper i den senere tid, men så er der jo heldigvis mange muligheder for at smage på de lidt mørkere øltyper.

Vi arbejder på at få en brygger eller importør til at præsentere sine øl på vores medlemsmøde i september. Hvis du har ønske om en bestemt, så hører vi gerne nærmere.

Leif Kjøller & Michael Griebel

 

Kalender

17. august: Tur til København

3. september: Øllets Dag i Allerød og mange andre steder

20. september: Ølsmagning på Proppen

18. oktober: Årsmøde på Proppen