Øllets Dag

Sæt allerede nu X i kalenderen til den årlige fejring af vor kære forenings fødselsdag, nemlig 3. september 2011, hvor dagen markeres på behørig vis overalt i landet med alskens forskellige arrangementer. I vores nærområde har vi valgt at slå os sammen med Lokalafdeling Hillerød og opstiller en stand i Kvickly Allerød, hvor vi fortæller om det gode øl, serverer smagsprøver og forsøger at få nye medlemmer ind i varmen i Danske Ølentusiaster. Fra Kvicklys side følges dette op med nogle særligt gode øltibud.

For at det ikke skal ende med Tordenskjolds soldater, vil vi sætte stor pris på 2-3 frivillige til at hjælpe til med at passe standen. Du behøver ikke nødvendigvis være ølekspert - her er det mere entusiasmen for øllet som tæller! Vi har bestilt Øllets Dag t-shirts til alle der skal bemande vores stand. Der skal bruges frivillige i tidsrummet kl. 11-16 samt til opstilling og nedtagning før og efter. Er du frisk på at give en hånd, så kontakt formanden for lokalafdeling Hillerød på mail christian.erichsen@ale.dk, hvadenten du har tid hele dagen eller kun et par timer. Og selvom du ikke deltager som frivillig er du naturligvis velkommen til at kigge forbi vores stand og få en sludder og en tår øl!

 

Færøsk aften

Til vores møde den 20. september vil vores lokale medlem Jacob Sjúrður Hansen fortælle on færøsk øl på proppen, Hovedgaden 27 i Birkerød.

Færøerne er i de sidste år også kommet med andre ølsorter end blot pilsner og classic. Og der brygges nu flere øl, som smager af mere. Vi skal bl.a. smage belgisk inspirerede øltyper fra bryggeriet Föroya Bjór.

Der vil være mulighed for spisning af et passende varmt måltid, dog ikke med færøske specialiteter kl. 1900.

Ølsmagning kl. 2000 ved Jacob Sjúrður Hansen.

Pris for mad er kr. 125 og for smagningen kr. 75.

Tilmelding til leif.kjoeller@remove-this.ale.dk senest den 16. september.

 

Ølsmagning i Kvickly Allerød

Hvis du har tid, så holder Kvickly i Allerød et arrangement med Eddy fra Midtfyns Bryghus. Han er et frisk pust og en stor oplevelse. Læs mere her: www.kvickly-alleroed.dk/om-kvickly/nyheder/oelsmagning/

 

Vel mødt til godt øl i efteråret

Leif Kjøller & Michael Griebel