Årsmøde & BrewPub

 

 

 

 

 

Lokalafdeling Birkerød

Husk tilmelding til Årsmøde (vores form for generalforsamling) den 17. sep. kl. 19.00 på Proppen. Tilmelding senest nu her den 9. sep. (se sidst i nyhedsbrevet vedr. betaling)

Vi skal have valgt en ny bestyrelse – høre om medlemmers nye ønsker – der skal uddeles ris og ros.  Alle medlemmer kan stille op til bestyrelsen og de dertil knyttede poster, som formand mm.
Stil op til bestyrelsen og sig formanden imod.

lørdag den 7. sep  er det øllets dag 7-9-13
Her vil der være smagning af øl uden for Proppen mellem kl. 11 og 13 – sig det gerne til venner og bekendte og duk selv op. 
Vi har fået to lokale bryggerier til at være med til at hjælpe os. Det er chef brygger for Birkerød Bryghus Leif Kjøller, og Stronzo, som vil stå sammen med lokale Ølenetusiaster  for arrangementet. 

D
erudover er aftalen med Brewpub faldet på plads. Det bliver som tidligere annonceret

fredag den 4. oktober kl. 18:00 startende med rundvisning og ølsmagning. Derefter bliver der noget at spise ved 19 tiden. Der kommer nærmere ud om hvad menu er.

Vi holder en lidt dyrere pris end normalt 325 kr, men vi forsøger noget anderledes.

På Brewpub København har vi med eget Bryggeri, Pub og Restaurant samlet passionen for øl & gastronomi under overskriften "Det Nye Danske Ølkøkken". Du finder os ca. 50 meter fra Rådhuspladsen.

 

Se mere på link brewpub.dk

 

HUSK ved tilmelding at bruges vores konto nummer reg nr. 2268 kontonr. 3487 130 558  oplys navn medlemsnummer og arrangement.

 

 

Vel mødt til vores Årsmøde.