Så blev første runde af afstemningen om Årets Ølnyhed afsluttet og de fynske bryggerier har sat sig på halvdelen af de øl der går videre til finalen. 

Øl i kategorien under 6%
Amarillo & Citra IPA - Ugly Duck Brewing Co.
Det gule akvarium - Humleland
Miami Vice - Ugly Duck Brewing Co.
Ras (Grisk Light) - Hornbeer
Spionen Undercover IPA - Syndikatet

Øl i kategorien 6% og over
Frederik III Imperial Stout - Frederiksodde Håndbryggerlaug
Frederiks Jul - Indslev Bryggeri
Putin - Ugly Duck Brewing Co.
Viking Chili Stout - Hornbeer
Willemoes Jul 2013 - Bryggeriet Vestfyen 

Du kan læse beskrivelser af øllene HER
... og læse foreningens officielle pressemeddelelse HER

Nu er der så en del af landets lokalafdelinger der er gået på jagt efter de 10 kandidater så de kan give medlemmerne mulighed for at smage øllet inden der skal stemmes igen. 
Det er ofte en overordentlig svær opgave.

Næste medlemsmøde er tirsdag d. 18. februar kl 19.00  sidste frist for tilmelding 10. februar

Mødet holdes i Apotekergården´s festlokale Dambakken 1b kælderen, indgang gennem gården, Apotekergården ligger for enden af Hovedgaden ved krydset af Kongevejen/Dambakken, så der er masser af forbindelses muligheder. Kontakt evt. Michael”MIXER”Griebel 40250808 hvis du ikke kan finde vej.
Lokalafdeling Birkerød´s bestyrelse har besluttet sig for at give vore medlemmer mulighed for at smage de 2 x 5 øl, der opnår flest stemmer i første afstemning, hvis vi ellers kan skaffe dem, således at man har et godt grundlag for at stemme i anden afstemning.

Vi mødes kl 19.00 hvor vi skal have smørrebrød, og da vi skal nå at smage på 10 øl hvis vi kan skaffe dem, så begynder vi allerede at serverer dem under maden. 
Pris for smørrebrød og ølsmagning kr. 200,00 Sidste frist for bindende tilmelding er mandag d. 10. februar kl 23.59.Nordea: reg nr. 2268 kontonr. 3487 130 558
Højt skum Michael"MIXER"GriebelDØE
Birkerød Lokalafdeling
WEB Master 
ale.birkeroed@gmail.com