Nyhedsbrev februar 2014

Dette nyhedsbrev er noget længere end normalt.

Formandens afgang
"årets ølnyhed" i 2013
Generalforsamling i Odense
Ølfestival 2014
Næste møde 18. feb.


Formandens afgang
Vi må desværre meddelelse, at vores formand Tam Mordhorst har valg at trække sig, efter uoverensstemmelser i bestyrelsen, Henriette Griebel indtræder derfor som ny formand (tidligere næstformand). Henriette er ikke helt ny i gamet da hun har været med i bestyrelsen i 1,5 år og til dagligt er gift med Michael”MIXER”Griebel som har været med i 5 år, vi ønsker Henriette held og lykke,og håber på et godt samarbejde.

"årets ølnyhed" i 2013
Der er to kategorier: øl under 6% & øl på 6% og derover.
For at stimulere de danske bryggerier til at sende nye øl på det danske marked kårer Danske Ølentusiaster - i lighed med tidligere år - de(n) bedste nye danske øl i året 2013, lige som sidste år er der nu to kategorier: øl under 6% ABV & øl på 6% ABV og derover. 
Der vil altså blive kåret to Årets danske Ølnyhed(er).
I sidste halvdel af januar og hele februar måned 2014 holdes denne afstemning blandt medlemmerne, således at de 5 øl med flest stemmer i hver kategori ved januars afstemning går videre til anden runde i februar – det endelige resultat offentliggøres på foreningens Generalforsamling i Odense den 22. marts 2014.
Første afstemning afslutter allerede 31. januar (det er desværre glippet med information fra den afgående formand Tam).
Afstemningen foregår bag log ind på www.ale.dk. For at deltage skal du altså finde dit medlemskort og indtaste medlemsnummer og pinkode før du får retten til stemmerne.

Generalforsamling i Odense
Husk at der er generalforsamling i Odense d. 22 marts kl. 13.
Det foregår som sædvanlig på Dalum Landbrugsskole.
Der bliver i lighed med tidligere år arrangeret bustur. Denne tur står region København for i samarbejde med region Nordsjælland. I får nærmere besked når vi kender tid og pris.
Efter generalforsamlingen er der aftensmad og ølsmagning. Dette kun mod forudgående tilmelding. Det vil også være muligt, at bestille sandwich til frokost, i får her ligeledes nærmere besked når tilmeldingen åbner, ligesom prisen på mad.

ØLFESTIVALG 2014 I TAP1 
Gæster med billetter købt i forsalg har mulighed for at komme ind én time før billetsalget i døren starter! 
Tilmelding som frivillig på Ølfestivalen er startet. Gå ind via dette link på ale.dk og tilmeld dig http://www.ale.dk/index.php?id=750
Festivalen er fra 22. maj - 24. maj

Næste medlemsmøde
Næste medlemsmøde er tirsdag d. 18. februar kl 19.00 

Mødet holdes i Apotekergården´s festlokale Dambakken 1b kælderen, indgang gennem gården, Apotekergården ligger for enden af Hovedgaden ved krydset af Kongevejen/Dambakken, så der er masser af forbindelses muligheder. Kontakt evt. Michael”MIXER”Griebel 40250808 hvis du ikke kan finde vej.
Lokalafdeling Birkerød´s bestyrelse har besluttet sig for at give vore medlemmer mulighed for at smage de 2 x 5 øl, der opnår flest stemmer i første afstemning, hvis vi ellers kan skaffe dem, således at man har et godt grundlag for at stemme i anden afstemning.

Vi mødes kl 19.00 hvor vi skal have smørrebrød, og da vi skal nå at smage på 10 øl hvis vi kan skaffe dem, så begynder vi allerede at serverer dem under maden. 
Pris for smørrebrød og ølsmagning kr. 200,00 
Sidste frist for bindende tilmelding er mandag d. 10. februar kl 23.59.
Nordea: reg nr. 2268 kontonr. 3487 130 558

Højt skum 
Michael"MIXER"Griebel
DØE Birkerød Lokalafdeling
WEB Master 
ale.birkeroed@gmail.com

Fremtidige møder


Fredag d. 28 marts
kl. 19.00 i Møllevangens festlokale, møllevangen 23, kælderen, 3460 Birkerød. 
Vi får besøg af Bryggeriet Refsvindinge.

Tirsdag d. 29. april
kl 19.00 på proppen Birkerød
Vi skal denne gang smage på Forårsøl/Påskeøl.

Tirsdag d. 20. maj
kl 19.00 på proppen Birkerød
Øl fra kvindelige bryggere.

Tirsdag d. 17. juni
kl 19.00 (stedet ikke planlagt)
Vi skal denne gang smage på øl fra Nordsjællandske Bryggerier