Julefrokosten

Fredag den 30. november afviklede vi julefrokost på Gåsen i Faaborg.

Det var som ventet en rigtig hyggelig aften.

Årsmødet

På årsmødet, der blev afviklet på Færgegården, fik vi besøg af regionsformand Else Lindhardt. Desværre måtte vi konstatere et fald i medlemstallet, så der er en opgave for os alle at rette op på det.

Som nyt bestyrelsesmedlem blev Henrik Møller Kristensen valgt.

Siden har Søren Christiansen meldt sig ud. Men tak for indsatsen, Søren.

Øllets Dag

Søren Christiansen, Preben Duelund og undertegnede havde fornøjelsen af at servere smagsprøver på specialøl i Superbrugsen i Faaborg, som i dagens anledning gav 30% rabat. Det var lidt begrænset hvor mange, der kom forbi, så næste år vil vi prøve at være mere synlige. Men vi fik da også selv smagt på nogle rigtig gode specialøl fra Brugsens store udvalg.

 

 

ØLFESTIVAL

Der var kun to fra Faaborg Lokalafdeling, der havde tilmeldt sig fællesturen til ØLFESTIVALLEN i København lørdag den 2. juni, men et enkelt medlem havde selv arrangeret en tur derover.

Det blev en fabelagtig eftermiddag med masser af smagsprøver.

 

 

Lyø-tur 26. maj 2018

Der var med det usædvanlige sommervejr i maj lagt op til en fabelagtig tur til Lyø, Øhavets perle. Det blev da heller ingen skuffelse. I højt humør lagde vi land i Faaborg og i samlet trop gik vi op til Lyø By, hvor vi først lage øre til nogle gevaldige røverhistorier på Lyø Skrønemuseum på Kærlighedsstien nr. 1.

Så mødte vi en flok af Lyøboere og andet godtfolk, som allerede havde indfundet sig ved Lyø Købmandsgaard, hvor det duftede godt af grillstegte pølser. 

I løbet af denne mindeværdige eftermiddag nåede vi at smage på over 13 forskellige øl. Alle brygget på Fyn, Thurø og Ærø.

 

 

Medlemsmøde den 5. april 2018

Diplomet ØLMÆRKET 2018 overrækkes.
Peter Laursen fortæller om BULLERS BRYGHUS

På medlemsmødet begyndte vi med at overrække udmærkelsen ØLMÆRKET 2018 til Hotel Færgegården. Den velfortjente udmærkelse blev modtaget af den stolte Henrik Møller Kristensen, som kunne tilføje den til den forrige fra 2016.

Derefter spiste vi en let anretning fra Færgegårdens altid dejlige køkken, hvorefter Peter Laursen, vores tidligere formand, tog over og veloplagt præsenterede de to første øl fra Bullers Bryghus, som han netop har etableret. Vi kan roligt være stolte her i Faaborg over dette nye iværksætterinitiativ. Vi venter spændt på de kommende nyheder fra Bullers Bryghus.

den nuværende formand, Ole Mikkelsen, præsenterede herefter et udvalg af forårsøl, som for tiden er at købe lokalt.

Tøm Prebens garage for øl

Lørdag den 17. marts havde Preben tømt noget af sin garage for spændende øl. På Færgegården fik vi smagt os igennem et fornemt udvalg af både gamle og nye øl. 

Det blev en festlig eftermiddag, hvor vi sluttede af med en gang stegt flæsk med tilbehør.

Kandidatsmagning på Færgegården

Torsdag den 8. februar samledes en lille flok entusiaster på Færgegården for at bedømme de 9 kandidater til Årets Ølnyhed 2017. Pudsigt nok var alle enige om, at i kategorien med øl op til 4% alkohol, var det den alkoholfri 'Don’t Worry' fra Svanninge Bryghus, der var den bedste.