PÅSKEFROKOST

Påskefrokosten blev afviklet på Færgegården søndag den 27. april med ølbraiserede svinekæber og pandekager med is. I det lune vejr blev flere deltagere og nød solen med øl foran restauranten. En dejlig dag!

FINALISTSMAGNING

Så har Faaborg-afdelingen ved et velbesøgt arrangement tirsdag den 19. februar på Færgegården valgt Årets Ølnyhed 2018 blandt de 8 kandidater. Hvad grunden end er, så gik afstemningen sådan, at de mest alkoholrige øl blev de mest populære. Ja man kunne faktisk blot kigge efter alkoholprocenten for at rangliste samtlige otte øl. Altså nummer et blev: Blod, Sved og Tårer fra Det Lille Bryggeri – med en alkoholprocent på 11,5%.

Nu kommer afdelingens resultat til at indgå i landsresultatet, som først offentliggøres i marts. I øvrigt kan det røbes, at der slet ikke var enighed om resultaterne. Især gik forskellighederne på, hvorvidt de enkelte deltagere foretrak sorte frem for kraftigt humlede øl (læs: IPA). Undertegnede hørte ikke til flertallet, som ikke kunne få smagen sort og fyldig nok.

Til at ledsage de forskellige øl serverede Færgegården lækkert tilbehør.

 

 

Nytårskur og Pubcrawl

Nytårskuren blev afholdt på Færgegården med kun 5 deltagere. Vi var blevet henvist til selve restauranten, da et andet selskab optog skænkestuen. Da Bent havde klaget til nogle af deltagerne fra dette selskab, spenderede de en ekstra øl til os. Det måtte siges at være formildende omstændigheder. ;-)

Efter gode øl fra Frejdal (Vestfyen) sammen med en dejlig Bøf Lindstrøm, drog vi videre til Klokken, da Heimdal havde meddelt, at de ikke var noget 'værtshus', og at de i øvrigt allerede lukkede kl. 20. Aftenens sluttede vi af hos den tilbageværende part af Peter og Jannie på Terrassen.

Kun synd, at ikke flere deltog.