Nytårskur og værtshusbesøg

Fin stemning hos Soze

On. den 26. februar mødtes vi til NYTÅRSKUR med ØL og STEGT FLÆSK på Færgegården.

Så tog vi til Soze og smagte på deres Hancock-øl fra fad.

 

 

ØL og PØLSER på formandens terrasse

Egentlig skulle arrangementet være afholdt hos Lennart, men han havde en rigtig god undskyldning, så i stedet valgte vi at forsamle os på formanden terrasse lørdag den 6. juni. Det blev en virkelig hyggelig dag.

 

 

BJØRNØ

 

Ø-turen gik i år til Bjørnø blot 20 min. med færgen fra Faaborg. Vi var forsamlet 19 personer i Bålhytten, som ejes af Cafe Pileflet. Frokosten blev indtaget på Cafeen. Skønt der ikke var solskin, var vejret faktisk perfekt til formålet, dog måske lidt vel meget blæst.

Turen foregik den 20. juni. Vi smagte øl fra To Øl, Thisted Bryghus og formandens egen lagerøl.

Efter turen samledes de fleste på Færgegården til en farvel-øl.

 

 

ØL og PØLSER hos Lennart

Som altid en rigtig hyggelig eftermiddag med ØL og PØLSER denne gang hos Lennart i hans og hans kones dejlige hus i Vestergade. Vi var 16 fra både Faaborg og Odense og vi smagte på øl med alkoholprocenter fra 0,5% til 13,9% og fra de lyseste til de absolut mest sorte.

Tak til Lennart og Marianne for at lægge hus til.

Tøm garagen

Preben Duelund havde spontant inviteret til at smage os igennem hans lager af gode øl i går lørdag den 29. august 2020. Desværre var der ikke så mange, der dukkede op. Og det kan I jo bare ærgre jer over. Jeg selv var der en times tid og smagte Rough Snuff fra Midtfyns og Imperal Stout samme steds fra. Begge stærke, røgede med smag af kaffe, lakrids og chokolade. Dejlge velafbalancerede øl. Jeg smagte også på Anarkist New England IPA, som til forskel fra andre IPAer ikke er særlig bitter men med fuld duft og smag af de fantastiske amerikanske humler samt hyldeblomst og rabarber. En af mine absolutte favoritter. Jeg nåede også at smage på en Leffe Bruine med den dejlige cremede mørke smag. En lille Underberg blev det også til, men jeg nåede ikke de grillede pølser – desværre.

En anden gang må vi annoncere et sådant arrangement noget før.

Øllets dag

 

Det blev en fin Øllets dag i Faaborg. Ole, Kim og Finn var værter i fadølsboden Vestfyn, Bent stod for pølser og brød - og så havde Humledrik og "2-øl" hver deres bod med. Det gav alt i alt mange muligheder for meget forskellige smagsprøver. Dejligt!

Vejret viste sig fra sin venlige side - og stemningen på Torvet var helt i top. 

 

Årsmøde

 

Årsmødet blev afviklet i henhold til vedtægterne. Fra hovedstyrelsen deltog Landsformand Klaus Rehkopff og og næstformand i Region Fyn vil Vivi Gammelmark.

Bestyrelsens forslag om at om at Fåborg-afdelingen overgår til lokalafdeling med egen økonomi (§14) blev enstemmigt vedtaget.

Alle bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt og antallet af bestyrelsesmedlemmer blev udvidet fra 5 til 7,  da Morten Hansen og Hanne-Marie Hansen blev valgt - sidstnævnte som kasserer.

Årsmødet var præget af en gemytlig stemning med god mad og ditto øl på Hotel Færgegården.