Ølfestivalledelse - Danske Ølentusiaster

Ølfestivalledelsen

Danske Ølentusiaster (DØE) Ølfestival har i mange år været en fast del af foreningens virke. Men de seneste år, har det været svært at få økonomien til at hænge sammen, og det er derfor besluttet at Ølfestivalen skal gentænkes.Ølfestivalen skal styrke foreningens synlighed, herunder med mulighed for at informere om DØE virke og rekruttere nye medlemmer. Ølfestivalen skal også gøre DØE synlige overfor bryggerier, og udbygge og etablere netværk og kontakter med bryggerier og ølbranchen som helhed. Og endelig skal Ølfestivalen bruges som en festlig anledning for vores medlemmer at samles.Ølfestivalen må ikke koste foreningen penge, men behøver ikke være indtægtsgivende.

Idéer søges til nye ølevents

Efter aflysningen af Ølfestivalen er vi gået i gang at tænke nye former for corona-venlige ølevents for 2021 og 2022.

Alle gode forslag modtages med glæde, og vi har oprettet en virtuel postkasse:
ølfestivalinput@remove-this.ale.dk

Så send os dine sjove, skøre, solide, selvopfundne, smarte idéer.

Vi glæder os så meget til at åbne postkassen.

• Niels Torm (repræsentant for bestyrelsen)
  • Rie Sørensen, Køge (sekretariatet)
  • Helene Withington (formidler)
  • Preben Bensen (revisor