Ølvalgsudvalg - Danske Ølentusiaster

Ølvalgsudvalg

Ølvalgsudvalgets opgave er at lave en rapport om efteråret 2020's ølvalg. Rapporten skal indeholde en faktuel evaluering og en anbefaling om enten at forsætte ølvalget i kommende år, eller om at stoppe ølvalget. Der er ikke andet form- eller indholdskrav til rapporten, end at den er skriftlig og egnet til fremlæggelse/offentliggørelse.

Rapporten fremlægges af udvalget på foreningens generalforsamling 12. juni 2021.

Landsbestyrelsens rammer for udvalgets arbejde

Udvalget består optimalt af en mindre gruppe på max 11 medlemmer – heraf 1 fra landsbestyrelsen som desuden er tovholder. Udvalgets øvrige medlemmer rekrutteres eller udpeges af udvalget i samarbejde med regioner og lokalafdelinger.

Udvalgets medlemmer skal have lyst og tid til opgaven. Det er i øvrigt essentielt, at udvalgets arbejde forholder sig til fakta og ikke til holdninger. Der forventes ikke særlige kvalifikationer af udvalgets medlemmer.

• Martin Nygaard Diedrichsen (tovholder og repræsentant for landsbestyrelsen)
  • Hans Peter Jepsen (Sønderborg)
  • Thor Abildgaard (Horsens)

Kontakt udvalg