Juni 2012

Lille Øllets Dag

Selvom det på et tidspunkt så ud til at vores arrangement var truet på vejret og til trods for, at vi lejlighedsvist måtte søge sammen under pavillonerne for nogle forbigående byger, ødelagde det på ingen måde den voldsom gode stemning på Lille Øllets Dag.


I alt 8 håndbryggere deltog med deres øl – og der kunne smages og stemmes på:


US Pale Ale no. 1 – Lillebælt Bryghus
UK Pale Alo no. 15- Lillebælt Bryghus
Lakrids Stout – Lillebælt Bryghus
Whisky Stout – Lillebælt Bryghus
Black Sheep Boogie Brew – Harpin’ Wolf
Pilsner Saarz – Skovens Bryghus
Pilsner Ingefær – Skovens Bryghus
Ale BA – Skovens Bryghus
Wittig Humle – Ousens Haandbryggeri
Simcoe in the Horizon – Ousens Haandbryggeri
Shaft – Ousens Haandbryggeri
Black Russian – Taulov Bryggers
Trippel – Taulov Bryggers
Moldaner – Brygværkstedet Depotgården
Påskebryg – Brygværkstedet Depotgården
Julebryg – Brygværkstedet Depotgården
Blond Ale – Brygværkstedet Depotgåren
Tjekkisk Pilsner – Fæstningsbryggeriet
Brown Ale – Fæstningsbryggeriet
Belgisk Trippel – Fæstningsbryggeriet
Rune I – Runes Bryg
Rune II – Runes Bryg
Rune III – Runes Bryg


Der var både helt nye bryggere og gengangere fra sidste år. Derudover deltog Jens fra Trekantens Bryghus med en stand. Man kan i øvrigt fra næste uge starte aktietegningen i det nye bryggeri. Bestyrelsen havde dette år også deres egen stand. Temaet var naturligvis den forestående jul, hvorfor der blev serveret Carlsberg 47 og Tuborg Julebryg, standen var pyntet med både gran og nisser og der var naturligvis bagt rigelige mængder af pebernødder.


Knap en tredjedel – d.v.s. over 100 medlemmer lagde vejen forbi haven i Sandal og vi havde sågar besøg af ølentusiaster fra både Varde og Kolding.
Det fynske blues band Harpin’ Wolf & The Black Sheep gjorde det fantastisk og sørgede for den helt rigtige stemning alt imens vores ”hus-kok” Søren igen i år havde grillet lækre pølser og stege. God mad og god musik går fantastisk godt sammen med godt øl.


Der kunne naturligvis stemmes på årets haandbryggede øl og resultatet af denne afstemning bliver afsløret til årsmødet, der finder sted den 25. oktober.


En kæmpe tak til Pia & Tex for at lægge hus til, til Søren og hans tro væbner Bent for god mad, til Harpin’ Wolf & The Black Sheep for den gode musik samt ikke mindst til de dygtige haandbryggere.


Mesterkokken i aktion