5 års jubilæumsfest

Gallafest 25.10.2013

Så oprandt dagen, vi har snakket så meget om, nemlig lokalafdelingens 5 års jubilæumsfest.


Den blev afholdt i officersmessen på Ryes kaserne, hvor der var ca. 62 tilmeldte.


Gæsterne blev modtaget af 2 soldater i gamle uniformer, rød løber rullet ud og ild i fakler, det var noget af en velkomst. Stille og roligt kom gæsterne, og sikke et skue. Folk havde virkeligt gjort noget ud af påklædningen. Der var kvinder i lange kjoler, korte kjoler og andet selskabstøj. Mænd i jakkesæt og med skærf og butterfly og slips. Efterhånden, som gæsterne kom, fik de en velkomstdrink - Black Velvet, som bestod af Guinness og mousserende vin. Den nye formand Anders, bød kort velkommen, hvorefter Bent Rochler havde nogle praktiske informationer til gæsterne.

Herefter gik vi ind i de tilstødende lokaler, hvor der var dækket op til spisning ved 2 langborde. Da alle havde sat sig, bød den afgående formand Karsten velkommen til  5 års jubilæumsfesten, og herefter forestod den nye formand Anders, Dronningens skål, som det sig hør og bør, når nu festen blev holdt i en officersmesse.

Nu var det tid til at indtage en 3 retters festmenu med tilhørende øl, menuen bestod af;

Forret: Flødelegeret kartoffelsuppe med bacon og krydderurter.
Øl: Stenøl fra Thisted
      Renæssance fra Fur

Hovedret: Ølmarineret kalvefilet med rosmarin, stegte kartofler, glaseret forårsløg, bagte blomkål med 
                    tomat, flødesky.
Øl: Fur Ale, Bock fra Inslev

Dessert: Chokoladetærte med rørt vaniljeis.
Øl: Imperial vanilla coffee porter fra Ugly duck.

Mellem retterne holdt formanden en tale, og Bent Rochler fortalte noget om fremtiden for kasernen og forsvaret, og da dette var information/orientering om samme, kunne Bent Rochler fortælle, at han så havde mulighed for at sponsorere natmad til os, lidt senere på aftenen, som bestod af boller med pålæg.

Efter spisningen fik vi kaffe m/kransekage og cognac eller Bailey, og så var der fri øl, hygge og dans til Harpin’ Wolf der spillede nogle timer. 

Det var en rigtig hyggelig aften og et flot jubilæum.

Njaah - kan det nu også passe?