Januar: Besøg på Carlsberg
 

Besøg på Carlsberg.

Vi var 35 medlemmer, der mødtes uden for hovedindgangen til Carlsberg mandag d. 26/1-15. Carsten, som er ansat i call-centeret, havde arrangereret en rundvisning og smagning for os. Vi fik alle udleveret en sikker-hedsvest, og således forsvarlig påklædt, blev vi lukket ind på området.


Vi gik i samlet trop til et møde/undervisningslokale, hvor vi fik en kort introduktion til aftenens program.


Herefter blev vi delt i 2 hold og fik  udleveret overtrækskittel, sikkerhedssko, sikkerhedsbriller og hårnet og sammen med den tidligere udleveret sikkerhedsvest, var vi virkelig (mode)rigtigt påklædt.


Vi var rundt og se bl.a. stedet, hvor et smagspanel dagligt smager på øl (sikke et job at have), og rundt og se hvor øllet bliver brygget. Vi fik lov til at smage råøl, og samtidig følge lidt med i håndboldkampen Danmark-Island, på tv som kørte i rummet. Vi var rundt flere steder, men så nærmest ikke et levende menneske, da alt bliver styret fra kontrolrummet, og det er egentlig kun ved kontrol og reparationer, at der er folk involveret.


Efter rundvisning gik vi tilbage til mødelokalet, og mens vi ventede på at hold 2 blev færdig med rundturen, nød vi et krus Carlsberg fra fad, og herefter fik vi lidt at vide om bryggeriet og hvilke produkter, de brygger.


Vi fik lov til at smage følgende øl samt chips og agurk og gulerødder.

1664
Carlsberg 47
Master Brew
Carlsberg Porter

Efter endt smagning og hyggeligt samvær, blev vi eskorteret til hovedindgangen, hvor vi pænt afleverede vores veste og takkede for en spændende aften.