Besøg på Indslev Bryggeri

 

Danske Ølentusiaster Fredericia havde fredag den 22. januar inviteret til et besøg på Indslev Bryggeri fra kl. 19 – 22.


Første bølge af tørstige ølvenner steg kl. 18.30 på bussen ved banegården, og anden bølge indtog bussen kl. godt 18.35 på Erritsø Butikstorv. Den store bus var så også fyldt helt op med over 50 forventningsfulde ølentusiaster.

Der er jo lang vej fra Fredericia til Indslev Bryggeri, så bestyrelsen havde sørget for, at alle kunne nyde en god flaskeøl på turen. Chaufføren var så venlig at køre en lille omvej, således vi kunne få tømt flaskerne.

Vel fremme blev vi budt hjertelig velkommen og delt i 3 hold, hvoraf det ene hold startede med smagning af bryggeriets formåen. De 2 andre hold kunne i stedet følge en rundgang i hele ølfremstillingen – suppleret med fri porter fra et lille fadølsanlæg. Holdene roterede, således alle kom det hele igennem.

Smagningen af bryggeriets velsmagende ølprodukter var voldsom, idet de dejlige flasker kom som haglbyger, så det varede ikke længe, før stemningen var i top.

Det var derfor også en særdeles munter bus, som ved 22-tiden kørte fra bryggeriet mod Fredericia. Alt i alt et meget vellykket og velbesøgt arrangement.