Bestyrelsens Favoritter


Bestyrelsens favorit øl.

Torsdag d. 26. maj var der mødt ca. 31 medlemmer op, incl. 5 fra bestyrelsen, til dette arrangement som blev afholdt i Det Brunske Pakhus.

Formanden bød velkommen, og kunne fortælle at Claus Markussen har ”afmønstret” bestyrelsen, pga. nyt arbejde, der tager meget af hans fritid. Vi ønsker ham god vind, og takker for hans tid i bestyrelsen, og håber, at han kan få tid til at komme til nogen af foreningens kommende arrangementer. Som nyt medlem i bestyrelsen har vi fået Merian Thomsen, som har indvilliget i at prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet. Velkommen til Merian, vi glæder os til at arbejde sammen med dig i bestyrelsen.

Hvert medlem i bestyrelsen skulle præsentere 2 favorit øl, det vil sige, at Clauses 2 øl udgik, og da Merian lige var indtrådt i bestyrelsen, lod vi hende præsentere de 2 øl Kuno havde valgt (han var fraværende). Med så mange øl havde bestyrelsen besluttet, at der skulle lidt fast føde til. Valget faldt på en pølseanretning fra slagteren i Kvickly i Middelfart, og hold da helt op, det var godt, og faldt i god jord hos de deltagende. (Husk lige det store øludvalg der er i Kvickly i Middelfart, det er et besøg værd).

Efter lidt panik i bestyrelsen, da  det gik op for os, at et medlem, der ikke kunne deltage, havde ”glemt” at levere sin 2 øl, måtte vi improvisere. Da der var kommet lidt ro på, fik vi den første øl på banen, som bestyrelsen havde valgt fra pakhusets bar, i stedet for de 2 manglende.

 1. øl: Erdinger, hvede øl.                     (valgt af bestyrelsen)
 2. øl: Jacobsens Brown Ale, 6,0%       (Kunos øl)    (præsenteret af Merian)
 3. øl: La Trappe Dubbel, 7,0%             (Kunos øl)    (præsenteret af Merian)
 4. øl: Tripel Karmeliet, 8,4%   naturligvis serveret sammen med en lun croissant (Kirstens øl)
 5. øl: Brasserie Le Fort, 8,5%               (Robert)
 6. øl: Røgøl, 5,7%                                 (Bent)
 7. øl: Duchesse De Bourgogne, 6,2%  (Peter)
 8. øl: Leffe Royal, 7,5%                       (Kirsten)
 9. øl: Trobadour Westkust, 9,2%          (Robert)
10. øl: Hanssens Oude, 6%                   (Peter)
11. øl: Black Magic Women, 10,0%    (Bent)

Efter at have spist anretningen og drukket det gode øl, var det tid til at afslutte arrangementet.

Formanden bad medlemmerne holde øje med hjemmesiden mht. kommende arrangementer, og huskede på, at det næste arrangement er lille øllets dag, lørdag d. 11. juni fra kl. 10-17 i Pia og Tex’s have, som vi plejer.

God sommer.