Ud og Se
 

Lørdag d. 6 august 2016 tog 10 (11 lidt senere på dagen) glade og tørstige medlemmer med toget mod Odense, for at udforske det odenseanske værtshusliv. Robert havde lavet et kort med stemmeseddel, men der var ikke fastlagt en rute, så vi tog det bare som vi havde lyst til.

Efter en hyggelig togtur med medbragt ”proviant”, vandrede vi først med Chr. 4-tal, hvor vi nød et par kolde øl, som vi hver især valgte ud fra det pæne udvalg af både fadøl og flaske øl, de havde. Derefter var det tid til frokost, som vi indtog på Burger Anarchy, hvor de havde de bedste burgere, og hvor vi kunne få Lagunitas øl, og det var noget der faldt i god jord.

Vi havde en aftale med Odense ølentusiaster om at mødes med dem på Carlsens kvarter, og der var dækket op til os med glas og en kande øl, og formanden for lokalafdelingen var der, og tog i mod os.

Efter at have hygget os der en times tid, gik vi videre ud i Odense, hvor vi bl.a. besøgte Ryan´s og Tipsy Toad Pub. Aftensmaden delte os, da nogen ville have sushi, og andre ville have grill-mad, så vi mødtes kl. ca. 22 igen på Chr. 4 tal, for at slutte dagen af med en øl, før vi tog toget hjem efter en dejlig dag.