DryHop foredrag med Alyce Hartvigsen

Alyce Hartvigsen har som kemiingeniør og langtids ølentusiast fundet sin sande niche som Global Technology Manager i afdelingen Brewery Systems hos Alfa Laval Copenhagen i Søborg. 
Her arbejder hun til daglig med salg af procesløsninger til ølbryggerier rundt omkring i verden.

I takt med den stigende interesse i velhumlede øltyper som IPA og pale ales har efterspørgslen for dry hopping ("tørhumling") processer steget voldsomt hos store bryggerier såvel som små.
En række af kommercielle løsninger er begyndt at kigge frem, men indtil videre har disse haft skarpe begrænsninger i proceskapacitet og/eller mulighed for integration i en fuldautomatisk industrielle bryggeproces. 
Alfa Laval er i gang med et nyt produkt, der har stor potentiel for at opnå netop disse krav, og derved fange denne meget spændende markedsandel.

I dette foredrag efter vores årsmøde torsdag d. 5 okt. fortalte Alyce om de spændende opgaver og udfordringer, som hun har oplevet på jobbet med Alfa Laval. 
Vi smagte på nogle særlig udvalgte velhumlede øl, som havde en forbindelse til Alyce's fortælling og arbejde. Hun havde tilmed skaffet noget spændende øl fra et Bryggeri i New Zeland, som har investeret i Alfa Laval's ny patenteret dryhop teknologi Iso-Mix, og som ikke findes på de danske ølhylder.