Som I måske allerede har hørt, er Indslev Bryggeri i gang med et større crowdfundingsprojekt, for at renovere et gemt og glemt gæringsloft med åbne gærkar, og dermed at kunne videreudvikle fadlagring af deres øl. I den forbindelse blev vi inviteret til et særligt arrangement for medlemmer af DØE Middelfart og Fredericia.
Anders fortalte om crowdfunding projektet, og afholdte samtidig en eksklusiv ølsmagning for os, med flere lækre fadlagret øl fra Ugly Duck serien. Bl.a. smagte vi Imperial Pumpkin Ale 9,7%, Wheat Wine 10,4% og Nothing but Trouble 12% som er bygget sammen med De Molen.
Vi fik en rundvisning på bryggeriet, hvor vi bl.a. hørte om deres fadlagringsprojekt, samt fik en unikke mulighed for at se hullet i muren på 1 sal. ind til selve crowfundingsprojektets hjerte, og hvad der gemte sig bag. 

Du kan læse meget mere om crowdfundingprojekt HER, hvor der også er en video hvor Brygmestrene Stefan og Torben fortæller om tankerne bag hele projektet.

Crowdfunding investeringstrappe:
250,- kr. ”Bryggerelev” 1 stk. 75 cl. fadlagret øl + medlemskab af ’First Taste Club’
750,- kr. ”Brygger” 3 stk. 75 cl. fadlagret øl + medlemskab af ’First Taste Club’ + t-shirt
1.500,- kr. ”Brygmester” 5 stk. 75 cl. fadlagret øl + medlemskab af ’First Taste Club’ + t-shirt
3.000,- kr. ”Direktør” 5 stk. 75 cl. fadlagret øl + medlemskab af ’First Taste Club’ + 1 stk. privat rundvisning (op til 15 personer) + opsætning af messingplade på bryggeriet