Lille Øllets Dag
 

Traditionen tro den 2. lørdag i juni, afvikles DØE Fredericia's anden store mærkedag, vores egen lille håndbrygfestival, hvor formanden Kirsten igen i år havde sørget for rigtig godt vejr.

Der var 10 håndbryggere med et rigt udvalg af rigtig mange gode og spændende øl. F.eks. en øl med suspekt humle fra netop Pia og Tex's have, og sørme også en mørk øl med et tvist af kokos.

Hele 28 forskellige håndbrygget øl var på programmet i år, og vinderen af årets håndbrygget øl gik til Hype Brewing med deres Black Passion på 11.1%.

Søren vores faste hygge/have kok havde sørgede for at vi igen kunne få noget godt at spise, godt hjulpet på vej af sine super gode hjælpere - Pernille og Henrik.

Billederne her til højre, skulle gerne give et lille indtryk af, at dette var en rigtig hyggelig dag med tid til den gode snak om håndbrygget øl, og gode stunder sammen med glade mennesker.
Vores husorkester Harpin Wolf and the Black sheep spillede og var med til at skabe den gode stemning i løbet af dagen.

I løbet af dagen var der omkring 100 af vores medlemmere forbi haven, og ud på de sene aftentimer sågar 2 politifolk. Men den hurtigt tænkende næstformand, fik sendt dem længere ned af vejen.

Selv om Pia og Tex's have var godt fyldt, var der ingen dyr eller medlemmere som led overlast denne dag, men Bent mistede et par havestole, de måtte give efter for et kraftigt overtryk ( se billede )
Vi ser alle frem til næste års Lille Ølletsdag.

Stort tillykked med årest håndbryg