UD&SE

Der var hele 15 medlemmere som mødte op på Fredericia Banegård kl. 12.00 lørdag d. 12 aug. og havde valgt at tage med på dette års UD&SE arrangement til Esbjerg. Dermed var det den højeste tilslutning der endnu har været til udflugten med DSB til en ny i denne ganske danske land.


Vi havde været i dialog med Esbjerg afdelingen, og 3 medlemmere derfra bl.a. formanden Jakob mødte os på Banegården i Esbjerg, og de fulgte med hele dagen igennem.


Samtidig havde 2 fra Varde afdelingen også valgt at bruge lørdagen i Esbjerg City sammen med os, da deres eget arrangement måtte aflyses.


Så vi talte hele 20 tørstige sjæle som i samlet flok, vandrede op på Spisestuen som var rutens nr. 1, for at ligge en god bund fra deres lækre buffet. Efter en god times tid, var tiden inden til rutens udskænkningssted nr. 2, 3, 4 .... osv osv.


Vi nåde samtlige 9 steder som vi havde udvalgt ( et enkelt sted to gange ), og havde en super hyggelig eftermiddag/aften, med skønt øl, nyt som velkendt, bl.a. Rød Tubrog fra fad.

De korrekte svar fra påske-øl quiz'en fra vores påskefrokost d. 27 april 2019:
1 X 2 1 2 X X X X X X