På årets 13 sommerdag lørdag d.26 maj, dannede området rundt om Madsby Parken igen rammen for et meget bemærkelsesværdigt motionsløb, eller ølsmagning om man vil, alt efter præferencer.
Det var anden udgave af en spøjs aktivitet, der var opstået af et lidt usædvanlig samarbejde, mellem Danske Ølentusiaster i Fredericia og Fredericia Løbeklub, to meget forskellige foreninger.
I år havde vi inddelt de 60 deltagere op i 3 grupper, som forskudt blev sendt ud på ruten rundt om Madsby Parken, for på den måde at komme i mål optrænet samtidig.

Vi startede med en Rød Tuborg på fad i startområdet, da det jo er meget vigtigt med omhyggelig opvarmning.
Ruten var 5 km. lang, og for hver 1000 m. var der placeret en ølpost, hvor man kunne smage på forskelligt herligt koldt øl, som var venligt sponseret af 6 bryggerier.
Men 1000 m. mellem hvert “vandhul”, var på sådan en varm solskinsdag, en udfordring. Derfor havde vi indsat Søren, der i år fik tjansen som “vandbægre”, og cyklede rundt på ruten på en long-john med kolde øl. Således kunne man også få vedligeholdt sin væskebalance, mellem de forskellige ølposter på ruten. 

De entusiastiske løber der havde tilmeldt sig 10 km. blev først sendt af sted, og 10 min. senere den ny oprettede 5 km. gå-gruppe, hvor flertallet sjovt nok var fra DØE’er.
5 km. løbe gruppen som også var den største gruppe, blev sendt af sted ca. kl. 13.30, og som indhentede gå-gruppen efter den anden ølpost.
Efter selve løbet blev der grillet pølser, som Slagter Jacobsen venligt havde sponsoreret.

De 60 deltagere fra to foreninger, samt alle de frivillige hjælpere havde et par timers fælleshygge rundt om grillen, hvor der også blev uddelt nogle løbs-præmier, og drukket de sidste slatter.
Igen i år kan vi således konkludere, at Humleløbet 2018 blev en stor succes.


Der skal lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer, uden jeres velvilje og støtte, havde vi ikke kunne gennemføre dette spøjse arrangement.

Carlsberg, FUR bryghus, Ugly Duck, Ebeltoft Gårdbryggeri, Syndikatet, Amager Bryghus, og Sport24, Amstrup Skilte og Slagter Jacobsen.

TAK TIL HUMLELØBETS SPONSORER