Pubcrawl

 

18 ølentusiaster var mødt op på den engelske, hvor solen ramte vores glade ansigter.
Efter velkomst fra vores formand, blev der delt kort ud. Som noget nyt i år havde vi ville prøve at spise samlet, så der blev talt sammen og bestilt bord på Cafe Magma. Klokken slog 13.30 og vi begav os af sted.

Allerede ved andet sted på ruten, var der lavet om i planerne, idet at Cafe Rustik ikke var at finde mere. Efter et kort pitstop på Rådhuskroen, gik turen videre til Vin med Kant, her blev vi budt velkommen af Henrik som bestyrer butikken. Efter vi havde valgt vores øl, i et temmelig stort udvalg, blev vi ønsket en god sommer. 
Der efter kom vi forbi hos Josef, Klods Hans og Mairs, sidstnævnte sted valgte foreningen at stå for beværtningen.
Så tog vi turen over til Urbania Street Food, et nyt koncept i byen, hvor der er 3 forskellige boder med hver deres slags mad. Hertil kommer der et velassorteret ølkort.
Næste stop lå lige rundt om hjørnet, nemlig Tøjhuset, her summede det med mennesker, idet der skulle til at være jazz.
Vi kunne godt mærke at vi nu var over halvvejs igennem, idet stemningen var løftet lidt, dette skyldes måske at folk trængte til noget at spise.
Næste stop var Cafe Magma, 15 sultne sjæle satte sig til bords. Standart øludvalg, men god mad. Da vi havde spist var vi parate til at trille videre, denne gange til en af de faste steder på turen, Casino Bodega, her blev der som selvvane købt Rød Tuborg i stride strømme. 
Brædehytten var næste beværtning, det var dog næsten ikke til at se om de havde åbnet, idet de er ved at renovere facaden, men ind vi kom og hyggeligt var det.
Så gik vi imod nr. 12 på listen, Perhaps, her gjorde vores entre, at vi 4 doblet deres kunder, her var næsten ingen øl at vælge imellem, så de fleste prøvede deres drinks.
Derefter kom debatten i gang om hvad vi så skulle, idet at Old Irish Pub ikke havde åbent endnu efter flytning af deres lokaler. Valget faldt på Pool House, ikke særlige mange øl, men et fin sted med billige drinks, her løb tiden lidt af med os, da der også blev spillet pool samt ølbong.
Efter en kort tur ned under på Qcip, gik turen videre til Generalen, som var sidste stop på dagen. De har et okay øludvalg, vi var på dette tidspunkt 14 deltagere tilbage.

Tak for en hyggelig pubcrawl og på gensyn næste år.