Torsdag den 15. november 2018, havde vi inviteret til en uformel komsammen på den Irske Pub i Fredericia.
Man kunne bare møde op uden tilmelding, og det havde 7 medlemmer valgt at gøre, fra bestyrelsen deltog de to kvindelige medlemmer, og vi blev rigtig vel modtaget på pubben.
Alle købte deres egen øl, Grimbergens juleøl faldt i manges smag denne dag.
Kirsten bød velkommen,hvorefter vi havde en times uformel snak omkring bordene. Vi havde på forhånd bestemt, at vi kl. 20 skullevære med til den gratis pubquiz, der afholdes på stedet hver torsdag.
I dagens anledning var der gjort detekstra ud af spørgsmålene, og de tog alle sammen udgangspunkt i øl, da de vidste, at vi kom.
Der deltog 5- 7 andre grupper, og vi blev delt i to, da der max må være 4 på et hold (dispensation blev givet, så holdet et hold med 5 var OK).
Hold 1- De fem Øller: Annie, Carsten, Ove, Merete og Jacob.
Hold 2 – DØE 1: Kirsten, Torben, Niels og Merian.
Det var gode, spændende og drilske spørgsmål, som kom meget langt omkring. 30 spørgsmål i alt, de fleste med muligheder for at vælge mellem flere svar.
Simple spørgsmål som: Hovedingredienserne i øl, og de svære som f.eks.: Hvor er der først fundet spor af øl i Danmark.
Her var alle i vores to grupper enige om ”Egtvedpigens grav” men der var ikke helt den store enighed om hvor gammel den er Quizzen var delt i to afdelinger, så man kunne nå at købe nye øl i pausen, hvis der var lyst till det, selvfølgeligvar der det, og så vi kunne også få et delresultat.
Det stod hurtigt klart, at vores to hold var rimeligt godt med, men andre hold kunne bestemt også væremed.
Slutresultatet blev at ”de 5 øller” kom på en (delt?????) anden plads og DØE 1 vandt quizzen, 1 point bedre.Så vidt vi lige kunne bedømme måske afgjort på spørgsmålet: Hvad øl hedder i Tjekkiet.Så vi glæder os over at hente gevinsten ved en senere lejlighed, da vi var kedelige og blot nøjes med at nydesejren på en almindelig torsdag aften, så deler vi en flaske spiritus på et andet tidspunkt.
Vi hilste pænt af inden vi gik, gav stor ros til quizmasteren og lovede snart at komme igen.