Pubcrawl 2020

 

Vanen tro mødtes vi på den Engelske Pub i Fredericia kl. 13. Til den første øl og velkomst ved formanden, samt uddeling af kort / stemmesedler, og introduktion til måden at stemme på, og generelt om turen rundt.
Og vi blev positivt overraskede over det store fremmøde, super hyggeligt med 28 fremmødte fra starten. 
Vejret var heldigvis med os, så vi kunne uden problemet samles udenfor, og valget af den første øl, som vi købte hver især var meget blandet og spændte vidt.

Vi oplevede undervejs alle steder, at de var meget OBS på COVID19 restriktionerne, dejligt at der blev passet på. Det betød dog en udfordring på nogle af de mindre steder, idet vi ramte et loft for, hvor mange der måtte være på nogle af stederne (40 personer), men heldigvis kunne vi dele os lidt og være udenfor nogle af os, og så gik det fint. Og generelt blev vi godt modtaget alle steder. Vi havde samtidig lidt bedre tid hvert sted i forhold til hvad vi plejer, da enkelte helt små værtshuse ikke var med, ligesom flere steder endnu ikke var åbnet pga. COPVID19. 

Så planen var i alt 9 steder. En god plan, og alle hyggede sig og snakken gik blandt alle både mange kendte ansigter og nye friske deltagere, som ikke havde været med tidligere.

Andet stop på turen efter den engelske var Mairs, hvor vi nød det gode vejr og deres lille udvalg af gode øl. Der var musik i gaden denne dag, hvilket kun hjalp stemningen på vej.

Efter Mairs fik vi rørt benene lidt og gik en tur på Casino i den anden ende af byen. Et meget traditionelt værtshus’ udvalg af øl, men en fin gårdhave, med plads til os alle, så vi ikke forstyrre deres lørdags banko.

Tredje stop på turen var vin med kant, her var der lagt øl godt med øl på køl, men flere blev også fristet af deres udvalg af gode gin m.m., et lidt længere ophold her, gav dog god mulighed for at slappe af og nyde forfriskningerne.

Fjerde stop på turen var Klods Hans, igen et traditionelt udvalg af øl, dog med et lille godt tvist, så vi kunne gense et par øltyper, man ikke ser så tit, f. eks en gylden dame, og også her nyde deres gårdhave, hvor vores kendingsmelodi kragesangen passende blev afsunget.
Nu hjalp det efterhånden godt på humøret, da 
den længere tid hvert sted, gav mulighed for måske at nå lidt flere øl, så sangen lød rimelig godt.

Næste vandingshul var Havfruen, igen et næsten traditionelt udvalg af øl, dog blev flere her fristet til at nyde en Fine Festival eller andre gode knap så almindelig øl. Vi mener selv, at vi sad rimeligt stile og små snakkede i bagerste lokale, gad vide om de øvrige gæster synes det samme.

Så snuppede vi det sidste af de traditionelle værtshuse nemlig Kahytten, god plads indenfor, men reglerne gjorde at flere trak udenfor, da vi naturligvis ikke ville være skyld i at værtshuset kommer i klemme. Vi hang ellers alle ved, og var blevet suppleret af et par ekstra deltagere nu, så et godt selskab.  

Næste sted var Urbania Street Food, hvor vi havde valgt at deltagere kunne spise fælles aftensmad, alle købte det de helst ville have både af mad og fra det store øludvalg i baren, og tog plads ved de på forhånd reserverede borde. Godt at det var en mulighed for stedet var rigtig godt besøg denne lørdag aften.

Vi havde valgt at slutte dette års tur af på Brewpubben. Nogle deltagere var nu faldet fra men de fleste holdt stadig ud, nød det store øl udvalg, også det tilrejsende medlem Leif fra Varde. Alle var glade og tilfredse, dog efterhånden lidt brugte og nu begyndte flere at finde hjem, men nu havde vi også været afsted i ca. 9 timer.

En rigtig god dag og vi siger tak for opbakningen og for at I mødte frem med godt humør og indstillet 
på en dag i godt selskab.