Lørdag d. 22. maj 2021, lykkedes det DØE i Fredericia at mødes til et arrangement, det første i laaaang tid.
Bestyrelsen var godt nok spændt på, om det overhovedet kunne lade sig gøre i disse Coronatider, men det kunne det.

Der var 42 medlemmer der mødte op på parkeringspladsen ved det gamle Helsecenter, i øsende regnvejr, men med den rette påklædning, så betyder det ingen ting, det var bare dejligt at vi kunne samles.
Før turen startede, (efter at formanden havde budt velkommen) kom Alex fra Fredericia Brewpub for at fortælle om vores velkomst øl i form af pubbens 6. Juli ale.
Nu kunne turen rundt i byen og på volden starte, og hvor formandens cykel var godt læsset til med smagsøl vi skulle have på turen. Ved fælles hjælp fra nogle af de andre øltosser, fik vi den skubbet rundt i byen.

Vi havde allieret os med en guide fra lokalhistorisk arkiv/Fredericia Museum, Per Skousen, som var god til at fortælle om byen og voldens historie, og han gjorde det på en måde, så vi alle synes det var spændende ogunderholdende.
På turen nød vi følgende øl. Helles fra Bad Seed, Åben Indian Summer, La Chouffe Blond, Narrenvat Brasserie De La Senne, og Ghost Imperial Stout.

Efter godt 2 timers vandring, nåede vi til en overraskelse, som Robert Havde arrangeret til os.
Vi skulle besøge Seniorbryggerne fra Købmagergadeskole, hvor Benny Uldall bød os velkommen, og hjalp os først med at få adgang til nogle toiletter ;-)
Seniorbryggerne som er inddelt i tre grupper, Maltdrengene, Mæskeherrerne og Humleholdet har indrettet et fint lille bryggeri i et af deres kælderrum på den gamle skole, samt en hyggelig ølstue.
Flere fra de tre grupper deltog i rundvisningen, og servering af et af deres seneste bryg, som de var bestemt ikke nærige med.
Dagen sluttede på Fredericia Brewpub, hvor arrangementets sidste øl blev serveret.