Pubcrawl 2021.

Et fast og tilbagevende punkt i Fredericias arrangementskalender. 
23 forventningsfulde medlemmer var mødt op på mødestedet på Ryes plads kl. 13.00

Udover medlemmer fra lokalområdet deltog flere medlemmer fra Middelfart, Lars fra København, og lokalformanden fra Esbjerg Jakob på årest Pucrawl.
Det er mægtig fint med godt besøg udefra, og vi håber, at I kom godt hjem, efter denne lidt fugtige rundtur hos os.

Vi besøgte 12 steder og måtte undervejs ændre en lille smule i programmet, da vi fandt ud af et enkelt værtshus, lukkede tidligere end forventet. Tak til Hans, der gjorde os opmærksom på dette.
Normalt frekventere vi kun udskænkningssteder inden for volden, men i år havde vi gjort en lille undtagelse, ved at lave en lille afstikker ned på Urbania beach bar, vejret var i den grad et besøg vær.

Så rækkefølgen så i år således ud:

Den engelske Pub

Mair´s

Allte´r

Urbania Beach Bar

Rådhuskroen

Bræddehytten

Casino Bodega

Urbania Street Food, hvor der også var mulighed for at indtage lidt mad.

Kahytten

Havfruen

Klodshans

Fredericia Brewpub 

Vi kom langt omkring i byen denne dag, og fik gået nogle (nogen vil synes mange) skridt, men vejret var superfint, og så kunne vi også være tørstige til næste sted, der skulle besøges.

Øl udvalget enkelte steder var meget sparsomt, andre steder var der er et lidt større udvalg, ligesom vi godt kender de steder, der skiller sig positivt ud med et meget stort og varieteter udvalg af øl.

Flere - også lokale deltagere - var på steder og værtshuse, de ikke tidligere havde besøgt, så måske er der inspiration til at komme igen.

Det var en rigtig hyggelig og god dag i fint vejr. Glade deltagere og vi blev taget godt imod alle steder vi kom, selvom det selvfølgelig kneb lidt med pladsen på nogle af de små steder, vi besøgte.